När lugnet har lagt sig

Många timmar storytel blir det, varvat med poddar o go musik 😂 promenerade till Consum som vanligt för att köpa färska frallor, ni som känner mig vet att jag gillar inte torrt bröd( och inte typ sockerkaka och rester😂)så det blir nästan en promenad till Consum per dag! Eftersom frukost inte smakar gott före 10-11 så hann jag sätta upp fakemosaik i badrummet.
Sen var det dax för sol och bad! Hjälp vilken skillnad det var på stranden, sååå mycket folk! Lite för mycket för min smak men eftersom vattnet är ljuvligt nu så får man ju bita ihop. Liz m familj var också där så vi "bubblade" på flera sätt.
Vi tog en liten lunch på 222, Liz Ida o jag i lugn och ro. Jag älskar ju att ta siesta men blev lite sugen på att måla om badrumsfönstret (som jag målat med matt färg tidigare) och av en liten händelse så köpte jag blank färg igår när jag var på Leroy 😉. Sagt och gjort=gör om gör rätt! Nu är fönstret målat 2 ggr och lite andra bättringar är gjorda. Saknar min Roger men det är gött att bara kunna lyfta luren och tjöta och skratta ändå. Behövde en liten egen utflykt. Lagade mat vid mitt älskade utekök 🥰 och la en go köttbit på grillen! Nu har mörkret lagt sig och det blåser lite små ljumma vindar. Ligger i soffan på takterrassen och vill inte gå in.
Ännu en fantastisk dag

Kommentera här: