Fredagsmys i Torrevieja

Här nere ställer jag aldrig klockan, vaknar ändå runt 08 och är pigg😅 torsdag var ett undantag! Fredag vaknade jag tidigt så det var lika bra att tvätta klart. När klockan var halv 10 så var jag inne på kaffekopp nr 3 så då blev det frukost på balkongen innan los Locos hägrade. Vattentemperaturen är underbar nu, ca 25 grader så det är lätt att fastna i vattnet. Jag var nere lagom till lunch så varför inte testa lite tapas på los Frutales sportbar som ligger några 100 m hemifrån. Det var en hit!
Mätt, varm o trött så en liten powernap hägrade. Hade bestämt mig för middag på stan och dessutom tänkte jag överaska Liz. Så efter duschen gick jag mot los Locos och precis utanför liz ringde jag och undrade hur dom hade det, om det var varmt osv. Stod utanför deras grind och såg henne😅 frågade om hon bjöd på en öl eller ett glas vin, gissa om hon for upp ut stolen !!🤣 Tog ett glas och tjötade en stund innan jag gick ner mot stan. Gick till Keepers och vände, hamnade på las Columnas och åt en suverän schnitzel!! Satt och slösurfade och inser att en av bloggarna jag följer sitter vid bordet jämte! Skrev det till henne och fastnade i samtal om Torrevieja. Kul!
Stannade till på Glorias strandbar och tog en sangria. Kvällens ljus mar magiskt!
Täkte gena mellan husen vilket gjorde att jag hamnade på Glenns som inte egentligen öppnat ännu men dom hade vin i alla fall, och innan jag gick därifrån blev jag erbjuden jobb🤣
Väl hemma igen så njöt jag av stillheten på taket innan sängen kallade.

Kommentera här: