portrait/landscape artist of the year

Hur jag än försöker, så får jag inte till någon målarlust just nu, gissar att det huvudsakligen beror på att jag inte är speciellt på banan för tillfället, är trött och seg och oroar mig för FK:s beslut om sjukersättningen (det lutar åt nej, om jag inte lyckas skramla ihop nog med intyg för att få dom att ändra sig). Det hindrar inte att jag försöker, som sagt, och jag har målat en del ändå dom senaste månaderna, trots frånvarande lust, och jag har nu tre ATC-kort som måste målas, som jag höll på att glömma bort medans jag försökte få ihop nog med målarlust för att få till mina Studio Ghibli-ATCs. Eftersom mottagaren till dom här tre sista ATC-korten har väntat länge på sina kort, så måste jag helt enkelt se till att få tummen ur vilken dag som helst, jag har skrivit ut referensbilder, och jag har burit ner dom och pennor och tillklippta kort till soffbordet, så dom första små stegen är tagna, nu ska jag som sagt bara få tummen ur. Något som hjälper ibland, är att bomba skallen med konstig inspiration, att kolla på youtube tex, jag följer ett helt gäng konstnärliga konton. För några dagar sedan, så nämnde en av mina vänner på facebook en serie som jag aldrig ens hört talas om förut, Portrait artist of the year, och när jag kollar efter någonstans att se den serien, så ser jag att det finns ett helt gäng avsnitt på youtube! Dessutom så hittade jag en annan serie också, Landscape artist of the year. Så imorgon är planen att titta på några avsnitt medans jag skissar upp mina tre ATCs, förhoppningsvis är det precis det som behövs för att kicka igång målarlusten igen!
 
Jag delar bara några avsnitt helt random, jag gissar att det är som vilken realitytävlingsserie som helst, att en grupp människor börjar tävla, och sedan slås en ut varje vecka, så egentligen så bör man säkert se avsnitten i ordning, men vill ni liksom jag se serien, så får ni bena ut ordningen själva på youtube. Så taskig är jag idag! ^_^
 
 
 
 
 
 
Det här var den mest passande halloweenspellista jag hittade, det finns inte massor av konstiga halloweenlistor på spotify, men det finns som tur är några i alla fall!
 
 

Kommentera här: