loppislördag - en tavla, en vepa, en sparbössa, en ram och ett ägg

Jag såg ett recept på saffranskrabbelurer på facebook imorse, eller om det var igår, det såg så himla gott ut, så jag bjöd nyss hem Maria på juligt fika - jag har både glögg och glöggte, så det blir typ advent i oktober! Men, jag ska ju skriva ihop ett loppislördagsinlägg också, så jag må skriva fort, för hon är på väg. Tur att jag inte har så många saker att visa!
 
Fem grejer, mer än så blev det inte i veckan (eller jo, det blev mer, men det blev presenter till systerdotter, syster och nya systersonen också, och det visar jag förstås inte här!):
 
En fin gammal tavla med kattungar, jag älskar den här sortens superkitschiga konst! Ramen är helt enkelt tejp, och tejpen håller på att släppa, men jag ska försöka fixa det med svart washitejp, förhoppningsvis så fäster det!
 
En makramévepa. Det har ju varit superinne med makramé nu i några år, men jag tror att det börjar mattas av vid det här laget. Jag gillar makramé, men har inte fallit för trenden, eller om jag helt enkelt inte hittat några fina makramégrejer på loppis... Men den här var fin och billig, så den fick följa med hem!
 
En sparbössa i porslin, ett stenägg (jag har letat stenägg sedan i påskas, annars brukar det vara gott om dom, men bara för att jag letar så är det nästan omöjligt att hitta några - det här är bara det andra jag lyckats hitta... planen är att skramla ihop till en hel skål/korg med stenägg, såhär!), och en liten tavelram.
 
Ramen skulle jag egentligen ha till ett foto, men när jag kom hem med den, så kom jag på att jag velat ha tag på en ram till det här gamla pudelvykortet. Det hittade jag på Röda Korset för en hel krona för ett tag sedan - är det gammalt och är det en pudel, då faller jag som en fura!
 
Ok, hon är inte här än, då hinner jag med en spellista också:
 
 

Kommentera här: