ett halloweenigt paket

Det blir inga fredagsfavoriter idag, för jag har inte fastnat för något specifikt i veckan som var. Det betyder inte att jag inte har något som jag blev väldigt glad för att dela med mig av - ett paket från min konstkompis Cathy i USA! Jag har känt henne länge, 10-12 år, och lika länge har vi bytt konst med varann. Jag har skickat ett gäng ATC-kort till henne det senaste halvåret eller så, och i byte så frågade hon om hon fick göra en focus doll istället för ATC-kort. Klart hon fick! Sen frågade hon för ett tag sedan, om jag önskade mig något speciellt i halloweenväg, för hon ville skicka ett Halloween care package, och jag skickade hela önskelistan - bättre att ha mycket att välja på, och sen sålla bort en massa, än att ha några saker att välja på, och kanske inte hitta någon av dom sakerna, eller hur? Brevbäraren kom och levererade till dörren idag, jag fick en rejäl kartong från Cathy, och det var en stark ledtråd till att hon tagit i från tårna - igen! Kolla vad mycket fint och bra jag fick:
 
Allt det här rymdes i kartongen, hon var bra på att pussla ner alltihop! Fast det såg förstås inte ut såhär när jag öppnade lådan, allting var inslaget:
 
Jag blev väldigt glad att se att allting var inslaget i tygbitar av olika slag (förutom ett paket i silkespapper) - inget presentpapper så långt ögat kunde nå, perfekt!
 
Jag börjar med anledningen till Cathys paket, fokusdockan, den tovade dockan till höger. Den är fylld med en massa saker för att hjälpa till med målet, att hjälpa mig att hålla mitt fokus - örter och kristaller och sånt. Jag fick en liten häxdocka som hon också har gjort, det är något med den som jag föll som en fura för, så charmig! Så jag fick alltså hela två handgjorda dockor, båda väldigt speciella, båda väldigt uppskattade!
 
Och så ett par "Pumpkin Spice Everything"-strumpor - jag önskade mig vad som helst med pumpkin spice, så dom var klockrena! Dessutom en ask med spökgodis, den ska inte öppnas förrän på måndag!
 
En lila kökshandduk med giftetikett och fransar, och en ljusslinga med pumpor - jag som ville ha en till ljusslinga till min halloweengran, så den var helt perfekt! Fast den får vänta tills nästa år med att åka upp i granen, den ska ju ner om några dagar bara.
 
Inte mindre än två muggar! Jag gillar alltid feministiska motiv, så en tuttmugg är helt perfekt (jag har en tavla med tuttmotiv också, och av syster Jessica fick jag en tygpåse med tuttmotiv, och en bok om tuttar, när jag fyllde år förra året, tuttar är visst min grej, vare sig jag köper själv eller folk ger till mig ^_^), den här tuttmuggen var dessutom väldigt färgglad och fin! Sen fick jag en halloweenmugg också - såna lider jag brist på, så det passade hur bra som helst! Den hängde jag förstås på en gång upp tillsammans med mina andra halloweenmuggar - ni får se i min Halloween house tour, jag ska filma den i helgen, så att den ligger uppe före måndag.
 
Green tea cleansing balm och ett par örhängen (väldigt kulturtantiga, det gillar jag!), båda handgjorda, fast av andra skapare, inte av Cathy själv (fast hon hade garanterat kunna göra bådadera själv, hon är superkreativ!). Handgjorda, småskaliga kroppsvårdsprodukter, det gillar jag, och smycken som är som små konstverk, det gillar jag också - hon är bra på att pricka rätt!
 
Apropå att pricka rätt - jag fick ett gäng pennor, och nästan varenda en är direkt tagna från önskelistan (utan att jag ens uppgett någon önskelista!), mina neonfärgade akrylmarkers håller på att ta slut, mina poscapennor håller på att ta slut, och jag har haft tankar på att prova att måla på porslin, så en porslinsmålningspenna är precis vad jag behöver till det! Den lila plasten däremot, den vet jag inte riktigt vad det är, eller vad den kan användas till, men det löser sig - den går det säkert att hitta på något roligt med! Nån slags halloweeniga örhängen, kanske? Jag ska googla och se om jag hittar något om den här sortens plast!
 
Och så en uppsättning häxiga blyertspennor! Jag får se när jag har hjärta att börja använda dom, jag vill ju ha kvar dom som dom är, med sina häxiga motiv!
 
När jag öppnat alla paket, så hade jag kvar en hög med fina tygbitar, allt från bomullstyger med fina tryck, till målad aidaväv, till en snusnäsduk! Mycket roligare att hitta på något med än vanligt presentpapper, även om jag återanvänder det också! Det översta kortet berättar mer om min fokusdocka, och det nedersta kortet har Cathy målat, så båda dom sparar jag förstås också!
 
Tänk, vilken tur jag har, som har såna goda och snälla och generösa vänner, och vilken tur jag har som får såna fina paket! Hurra för båda delarna! Tack snälla Cathy, jag blev väldigt väldigt glad!
 
Jag är sen med lunchpromenaden med Alice (bara sådär 10 minuter sen, men sen likaväl), så jag måste springa nu, jag lämnar er med en halloweenspellista:
 
 

Kommentera här: