en massa skärmdumpar

När jag hittar fina och inspirerande saker på nätet, i filmer och videos tex, så brukar jag försöka få till en skärmdump, så jag inte glömmer bort vad det var som var så fint - mitt minne litar jag överhuvudtaget inte på, så sparar jag inte, så är det borta. Ur syn, ur sinne stämmer helt och hållet för min del! Eftersom det var längesedan jag delade några skärmdumpar (här hittar ni ett tidigare inlägg, här ett annat), så är det en hel jäkla massa bilder, bara så att ni vet... Jag kommer inte alltid ihåg var jag hittade dom, men jag skriver det när jag vet!
 
Det här är den senaste skärmdumpen, från Dakota Johnsons home tour på youtube, jag tycker att köket är så mysigt!
 
Dessutom, den här grönfärgen, visst vore den fin på ett hus? Jag har funderat ända sedan jag flyttade hit på vilken färg jag ska måla mitt hus (det är mörkrött med mörkbruna knutar nu, inte mina favoritfärger!), och den här blev omedelbart ett favoritalternativ! Frågan är nu, vilken färg på knutar och fönsterfoder?
 
I ett tiny house jag hittade på youtube så hade dom en väldigt fin liten hylla!
 
Dr Snuggles finns att se på youtube, jag gillade hans sovrum!
 
Ame_LIFEs sovrumsvägg, med troféer gjorda av Disney-mjukdjur - lite groteskt, mycket fint! Fint också med den mönstrade tapeten - många skulle inte våga hänga någonting på en såpass mönstrad vägg, jag tycker att allting blir ännu finare på en mönstrad tapet!
 
Huvudpersonen i nya The Craft har så fin frisyr, så jag blir alldeles sugen på att klippa av håret igen! Fast det ska jag inte göra, jag får aldrig till håret såhär fint, och kommer aldrig kunna klippa håret så ofta som det krävs för att få frisyren att hålla sig fin. Dessutom, håret börjar bli rätt långt nu, och med tanke på att det är mitt mål att spara ut håret, så tänker jag försöka låta bli att ens tänka på att klippa av det!
 
Hemma hos Christine McConnell - hennes gamla hus är mitt absoluta favorithus, men hennes nya hus är också fint!
 
Jag kollade på A Different World för ett tag sedan, det är en spinoffserie från Cosby (ni som växte upp på 80-talet minns alldeles säkert!), serien är inspelad i slutet av 80-talet, i början av 90-talet, och kläderna är bitvis rätt svårsmälta (en del är säkert en kulturfråga också - det är huvudsakligen färgade karaktärer i en färgad miljö, det är bokstavligen en annan värld jämfört med vårat helvita Sverige på 80-talet, vi klädde oss helt annorlunda då). Men, det är en del som jag gillar också! Som den här koftan, den croppade kavajen och dom tjusiga örhängena!
 
Den här stolen gillade jag också! Den är alltså också från A Different World, om ni undrade.
 
Två fantastiska hattar från The Umbrella Academy.
 
Dom svarvade bordslamporna och den mönstrade pärlburken gillar jag! Det här är från en house tour på en av mina favoriter av japanska kanaler, Gorogoro Kitchen.
 
Från Julia Roberts karaktärs arbetsrum i Mona Lisas Leende, så himla fint!
 
Tre fina stickade tröjor! Den första är Bernadette Banner, den andra är Freyia Norling, den tredje är från filmen Moxie, om jag minns rätt.
 
Ett par fina örhängen, jag tror att dom är från Ame_LIFEs kanal, dom också.
 
Till sist, några bilder från en helt fantastisk trädgård! Jag skulle gärna vilja ha in något sånt här i min trädgård också!
 
Är ni här, så vet ni ju hur jag är - min smak och min stil är spretig, minst sagt, och dom här skärmdumparna är ett bra exempel på det! Dom är långt ifrån enhetliga, men jag tycker att allihopa är fina, var och en på sitt sätt! Jag har sagt, mer än en gång, om man bara köper det man tycker om, då passar allting ihop, men här känner jag mig lite utmanad i det påståendet - en del av dom här grejerna skulle vara svåra att matcha ihop... Å andra sidan, man måste inte ha allting i samma rum, eller man måste inte ha alla plagg i samma outfit, och det är faktiskt rätt bra att ha något som spretar - är en stil alldeles för sammanhängande så blir det lätt tråkigt.
 
Det här är i alla fall alla skärmdumpar jag har att dela idag, det blir garanterat fler i framtiden, för jag har några kvar i datorn som jag inte delar idag. Jag tror att det kommer att bli ett inredningsskärmdumpsinlägg nångång framöver!
 
Av någon anledning så tyckte jag att idag var en bra dag för en Twin Peaks Halloween-spellista:
 
 
 

Kommentera här: