beetlejuicigt hemligt halloweenpaket

Jag hade ett helt annat inlägg planerat för idag, men så fick jag paketet jag väntat på, och därmed så blev det ändrade inläggsplaner idag! Inte mig emot, jag var så glad att paketet äntligen kom, och när jag sen öppnade det så blev jag ännu gladare! Jag måste bara visa det, omedelbums!
 
Ni vet ju, jag byter hemliga halloweenpaket ibland på mail art-forumet där jag håller till, jag har skickat ett paket till en person (det har inte kommit fram än, så jag kan inte visa det här förrän det har gjort det), och så får jag ett paket av en annan, för mig okänd, person. När vi anmäler att vi vill vara med, då fyller vi i ett frågeformulär, berättar vad vi tycker om, vad vi samlar på, vad vi inte tycker om, och så utgår vi från frågeformuläret när vi gör paket åt våran hemliga kompis. I mitt formulär så skrev jag bland annat att jag målat om vardagsrummet med tema Beetlejuice, och att skulle bli glad över något jag kan ha där, likaså skrev jag att jag jobbar på att få in mer Halloween i garderoben, och att det vore kul med något sånt, och så skrev jag att pumpkin spice inte är en grej i Sverige, så allt pumpkin spice är väldigt uppskattat. Ja, och så skrev jag vilka ATC-teman jag samlar på, och att jag inte gillar skelett och dödskallar och blod och skräck och sånt.
 
Mitt paket var rätt på varenda punkt!
 
En hel massa små paket gömde sig i en lunchlåda av plåt. Lunchlådan får ni strax se! Jag gjorde mitt bästa för att inte ha sönder alla fina silkespapper, dom vill jag ha kvar att göra konst av!
 
Och alla dom här godbitarna hittade jag i paketen - det tog som aldrig slut, dom var hur många som helst! Melissa, som jag fick paketet av, hon slog verkligen på stortrumman, hon skickade mycket mer än vad som är minimum (minimum är 1 mindre och 1 större handgjord present, och så någonting extra utöver det, men dom allra flesta stannar inte på minimum, det är så himla kul att ge bort konstpresenter!). Jag blev så glad för varenda litet paket jag öppnade, jag hoppade och dansade lite mellan varje paket, allt var så perfekt!
 
Vi börjar med dom handgjorda presenterna - jag fick ett ATC-kort med Wednesday Addams-motiv, och två trädockor med Beetlejuice och Lydia från filmen Beetlejuice (förstås). Dom kommer förstås inte att vara bara halloweenpynt hos mig, dom kommer att få bo i mitt vardagsrum permanent (utom med enstaka pauser när jag kör med Alice i Underlandet-tema istället för Beetlejuice-tema). Jag skulle vilja få tag på en liten vägghylla att ha dom på, jag ska se vad jag har hemma. Eller, jag vet ju, jag har en liten svarvad och svartmålad vägghylla, den skulle funka perfekt! Jag ska bara gå ut till förrådet och leta fram den!
 
Pumpkin spice önskade jag mig som sagt, och det fick jag! En påse med Dunkin' Pumpkin Spice Goldfish, den ska jag försöka låta bli till Halloween. Och så fick jag en burk med pumpkin pie spice. Jag har faktiskt en sådan redan, med bara en bottenskyla kvar, jag har inte velat göra slut på den. Bäst före-datum är 2018, så det är ett tag sedan jag fick den! Nu kan jag använda upp den till slut, för nu har jag en ny burk! Och så fick jag en vit penna, det är alltid välkommet, och jag börjar faktiskt ha slut på mina vita pennor (min vita poscapenna är slut, jag har velat köpa en ny ett bra tag, så den här pennan är en gåva från skyarna, eller ja, en gåva från en konstkompis i USA! ^_^). Och så ett kort med Cruella De Ville, det kanske inte är halloweenigt, men det kommer ändå att bli halloweenpynt hos mig!
 
Och så fick jag en hel kokbok med bara pumparecept - perfekt! Då ska jag bara köpa mig en liten pumpa, så ska jag provlaga några recept ur den! Den här lilla plåtasken med mintgodisar har jag önskat mig i flera år, jag är väldigt svag för ouijabräden, och den är hur fin som helst! Gissa om jag blev glad när jag nu fick en!
 
Inuti är mintgodisarna formade som små planchetter, såna som man lägger fingrarna på, och sen pekar dom fram orden på ouijabrädet. Dom är så söta, jag tror inte att jag kommer att ha hjärta att äta upp dom...
 
Sen var det en hel massa Beetlejuice-grejer! Hurra! I USA så finns en butik som bara säljer halloweengrejer, Spirit Halloween, dom har inte öppet hela året, utan bara under halloweensäsongen, och dom har helt fantastiska saker! Jag har trånat särskilt efter deras Beetlejuice-sortiment, och att handla på Spirit Halloween är en stor anledning till att jag vill åka till USA! Nu fick jag ett eget Spirit/Beetlejuice-paket, utan att ens behöva fara dit!
 
Jag har kollat länge efter en lämplig gammal bok på loppis, så jag kan göra en egen Handbook for the Recently Deceased, men nu fick jag en! Det är en anteckningsbok, och jag måste förstås hitta på något riktigt bra att skriva i den! Och så ska den förstås få ligga framme och vara fin!
 
En väldigt lämplig kylskåpsmagnet, två knappar, och så en påse med en mysterienyckelring - precis en sån påse har jag önskat mig!
 
Och så en lunchlåda i plåt! Ja, det var förstås den som alla paketen kom förpackade i, så den tipsade mig lite om temat på paketet! Jag blev förstås inte ett dugg besviken! Lunchlådan är just nu ett halloweenpynt, men den kommer att vara framme hela året, självfallet!
 
Knapparna satte jag direkt på min nya svarta jacka, hit fick också pumpkin spice latten-pinnen från förra årets hemliga halloweenpaket flytta! Och i den hemliga nyckelringspåsen, där hittade jag en Lydia i brudklänning-nyckelring! Jag hade blivit glad för vad som än hade kunnat finnas i påsen, men det var kul att det var samma motiv som på trädockan som Melissa målade åt mig, det är roligt när saker hänger ihop!
 
Och det var allt, och det var inte lite det, och det var inga dåliga grejer! Oj, vad jag blev glad för allt! Nu hoppas jag bara att paketet jag skickade ska komma fram också, det har varit hos distributionscentralen i USA sedan den 3 oktober, det är mer än på tiden att det levereras någon gång också! Det är alltid så nervöst, att vänta på att få höra vad mottagaren tycker om det man har totat ihop - att ge presenter är alltid lite oroligt, men ännu mer när man har gjort sakerna själv! Idag ska jag skicka iväg högen med swapkort också, mottagarna har redan fått vänta lite väl länge, hoppas att posten är snabb på att leverera dom!
 
Dagens soundtrack är helt självklart:
 
 

Kommentera här: