Dags att kika in?
Jag kikar in här på bloggen rätt ofta, bara för att kolla läget. Varje gång blir jag lika förvånad när jag ser att ni är ett gäng som som kikar in här fast jag aldrig skriver några inlägg. Den här bloggen har från dag ett varit en dagbok för mig, en plats att samla minnen. Den startade någon gång när jag var gravid med Ebba och sen dess har den hängt med. Sen har ni varit många, väldigt många som följ vår vardag och jag har för det mesta tyckt att det varit kul men ibland också tyckt det varit skrämmande och det har varit svårt att "välja sina ord" på bloggen. Men för det allra mesta har det bara varit roligt och jag ÄLSKAR att jag har en plats där mycket finns sparat. Bland annat finns de flesta av våra resor, roliga pyssel, goda recept och många tankar och funderingar i arkivet. 
Kanske är det pågrund av det, att jag faktiskt känner att jag saknar min minnesbank och tycker det är skönt att ha en plats där jag kan ventilerar lite grann, som jag nu sitter här och känner mig redo att kicka igång bloggen igen.
 
Vad har då hänt i stora drag sen sist vi sågs här på bloggen?
 
♥ Vi har njutit av ett härligt sommarlov, en sommar då jag dessutom fyllde 40 år.
Bland annat fick jag då två SUPar och det blev många stunder på dem, så härligt!
Vi badade också en hel del, på en massa nya ställen. Älskar sommaren!
 
♥ I augusti, september någon gång bestämde jag mig att för testa på lite nya saker. Det resulterade i en drejkurs och en höst med yoga. Yogan var fantastisk och det känns som att jag inte kunnat existera som människa denna höst om jag inte haft mina yoga stunder.
 
♥ Jag och mamma firade våra födelsedagar i Stockholm. Blev god mat och dryck, promenader, shopping och ABBAmuseet. 
 
♥ Vi firade Ellie som fyllde 10 år i september.
 
♥Jag har haft en ganska jobbig höst, har känt mig både stressad, trött och allmänt slutkörd. Thomas släpade med mig på en weekend till Sundsvall. Det var så välbehövligt, även om det var jobbigt just då. 
 
♥ Oktober var månaden då jag bestämde mig för att ta tjänstledigt from december månad. Axlarna sjönk och det värsta skavet i magen försvann när jag väl hade bestämt mig. Jag kände att jag behövde släppa taget och var/är så glad och stolt över att jag för första gången på väldigt länge lyssnade på mig själv.
 
♥ 31 oktober hade vi vår årliga halloween fest, alltid lika kul.
 
♥ Både Ebba och Ellie har hela hösten dansat hos Viksjöfors baletten och i år fick dom äntligen ha sin julshow.
 
♥ Jag och mamma var på Christmas Night och Engmans kapell, så bra!!
 
♥ Thomas var en snabbis till Florida, vi hämtade upp honom på Arlanda och tillbringade sedan en helg tillsammans i Stockholm. 
 
♥ Emma och Emelie överraskade mig, Linda och Erika med en 40 årsfest. Det blev en mysig kväll tillsammans, bara vi fem under månens sken i en bubbelpool.
 
♥ Nu har julen passerat, vi har haft turen att få dela den med våra nära och kära. 
 
Nu kör vi sista veckan av 2021, för visst är vi väl alla mer än redo för 2022 nu?
Ut med det gamla och in med det nya, det ser jag framemot.
 
 
Tess

Jag ser på min blogg på samma vis. Som en minnesbok :-) Gillar att titta tillbaka och minnas.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress