Samhällsfrågor, Sjukvårdspolitik foliehattar, motstånd, pandemi, skyddsåtgärder, ureakefalus, vaccinmotstånd

Jag är så trött på alla ureakefalus!

 
Det är lätt att vara misstänksam och hänvisa till alla "hundratals" vars liv inte var vatten värda vid svininfluensavaccineringen. Egentligen bryr sig inte vaccinmotståndare om dessa liv, men det passar bra för deras agenda. Agendan i sin tur är något de läst på intenet, de knappast minns var eller vem som skrev det. men det lät så trovärdigt att beslutet var fattat.
 
Det är lätt att stå på motståndarbarrikaden med ett fullgott skydd mot de flesta pandemiska sjukdomar tack vare att deras likaså som mina föräldrar fattade galoppet och vaccinerade sin avkomma mot allt som gick. De trodde bara inte att deras barn skulle bli riktiga ureakefalus (för betydelse, se hydrokefalus och gör egna slutsatser).
 
Dessa ureakefalus har inte en aning om hur det är att leva i en värld utan vacciner. Antagligen hade de inte ens levt så länge att det ens var möjligt för dem att motarbeta det som räddat generationer av människosläktet.
 
Mask ska de inte sätta på sig för det ger bara ett litet skydd för dess bärare. Någon distans till nästa okända människa är det inte att tala om. De talar högt hur vi klarat av värre vågor av dödliga sjukdomar utan att någon gjorde något så här drastiskt som vi alla gör nu. Dessa vansinnesåtgärder måste få sitt slut nu och det tycker de vi når genom att ignorera viruset.
 
Om det bara inte var så, att endast en självisk person inte bär mask vid närkontakt med okända. Sytftet är ju *news flash* att skydda andra och inte dig själv. Ett litet skydd för maskens bärare är bara ett bonus. Och ett litet skydd är också ett skydd. Och vi har inte klarat av värre pandemier någonsin med ignorans. Sist världen hade en jämförbar pandemi var det 1920-talet då över 200 miljoner dog i spanska sjukan, en variant av säsongsinfluensan. Den var inte heller farligare än en "vanlig" influensa!  
 
Dessa ureakefalus struntar i om de blir smittade eftersom de är relativt unga och friska. Varför skulle de bryr sig? Det är ingen som ber om det heller förvisso, inte jag heller! Vad jag däremot ber om är lite eftertanke för deras skull, som faktiskt riskerar att dö, sjuka och gamla. Antagligen skulle jag också klara av viruset, men jag sätter på mig en mask i kollektivtrafiken och håller avstånd för deras skull. För det är inte för mycket begärt.
 
Jag är så innerligt trött på alla er ureakefalus. Skit i allt, var så goda. Kanske underlättar det för oss som faktiskt bryr oss, att få våra doser vaccin lite snabbare. Om det kvittar för er, kvittar det för mig. Jag har inget behov av att få er in i samma båt med mig. Men snälla, håll käften! Sprid inte era vansinniga idéer till höger och vänster. Den värld ni vill leva i är en värld där ni inte skulle levt länge. På nåt sätt önskar jag att det gick att dela på samhället. Ni på eran halva och vi andra på våran. På så sätt skulle eran led självsaneras bort ganska snabbt.
 
För en ureakefalus är tron på konspirationer ett sätt att tänka självständigt. Min röv är mer självständig än ert tankesätt. DU kom inte på dessa tvivel, det här är inte DINA tankar, DU har inte kommit på något själv. Du är en simpel följare som verkar gå på vad som helst om man bara är tillräckligt övertygande. Och sedan tror du att DU är den som har tänkt till. 
 
Jag är så trött på er. Nästan lika trött som jag är på pandemin själv. Men pandemin är inte över än och jag måste härda ut. Och det fixar jag. Jag är dock mindre övertygad om att jag fixar med er, alla ureakefalus. De flesta av er är ju troligtvis kvar trots att vi andra vaccinerar oss. Jag är så trött. Tror fan att ureakefalismen har gett mig narkolepsi.