Politik, Samhällsfrågor, Sjukvårdspolitik corona, coronavirus, covid, covid-19, foliehattar, pandemi, öppet brev

Öppet brev till alla foliehattar

 
Bäste foliehatt,
 
Jag förstår, att det är ett ämne som väcker stora känslor hos dig. Någon du känner eller eller någon du känner kännerr någon, eller åtminstone har du läst om någon som har blivit drabbad. Det vittnar de personligen om. Deras nuvarande tillstånd är vaccinets fel. Det känner de och vet de. Spelar ingen roll, att vetenskapsmännen inte hittar något samband. Det är ju inte konstigt för det hela är ju en konspiration finansierad av "Big Pharma", det vet ju alla. 
 
Du tänker inte vaccinera dig eller dina barn och du verkar göra allt för att så många som möjligt ska hoppa på antivaxtåget. Du är ju genuint orolig för mänskligheten. Att du inte hade ens funnits till om vi inte hade haft vacciner spelar ingen roll. Att dödliga sjukdomar har besegrats med och utselutande med vacciner förr, det är en bagatell som hade kunnat lösas på andra sätt, exempelvis med lite ört-te.
 
Att frivilligt låta någon spruta i dfg gifter och själva sjukdomen övergår ditt förstånd. Jag har förstått det. Det kan vara svårt att begripa allt det vetenskapliga, att den delen som gör dig sjuk är borttagen ur virusets arvsmassa och vi endast framkallar antikroppar med vaccinet, det är inte lätt att förstå och sannerligen inte lätt att tro på. För syftet är antagligen även annat än att ägarna av Big Pharma ska tjäna multum. Det är ju antagligen Illuminati som ligger bakom och med detta styr de oss ytterligare.
 
Och inte prata om biverkningarna. De är bra mycket värre än att få själva sjukdomen. Att du vet så mycket om sjukdomen är otroligt. För ingen vetenskapsman har lyckats få fram allt det du har. Att du inte vet om du får den milda formemn eller den allvarliga, det löser du ändå för du är ung och frisk - mycket tack vare att du inte tar vacciner. Det går ju lysande utan.
 
NEJ. Bara nej. Sluta med dina själviska skeverier. Ta av dig foliehatten nu.
 
Jag är ledsen att behöva säga det, men du vet inte ett jackshit om det här viruset. Du är ingen expert och du ska inte lyssna på någon som inte är en expert, dvs vetenskapligt utbildad inoim området. Sluta titta på de "vittnesmålen" om autism. Det är vad folk känner  utan bevis. Punkt. Jag kan tycka. att det är pga Stefan Löfven vi har pandemin, men det räcker antagligen inte för att övertyga dig. Varför är det annorlunda med vacciner? Påståenden kan bevisas lika mycket.
 
Att du vägrar ta vaccinet är också en självisk handling. Ja, du läste rätt. För attt vi ska nå till flockimmunitet behövs det inte flera självcentrerade människor som du. Såklart tar du en LITEN risk med vaccinet, men det är mer sannorlikt att du blir påkört en långtradare idag än att du får någon påstodd bestående biverkning av vaccinet imorgon. Du som annars är så bright, hur kunde det bli så här med vaccin?
 
Alla läkemedel, vacciner inkluderade, kan ha oönskade effekter på en liten del av befolkningen. Ändå knaprar du en Alvedon när du har ont i huvet utan det minsta tanke på Big Pharma eller biverkningar. Du kan faktiskt inte äta upp kakan och ha den kvar. I sammanhanget menar jag med det. att det låter lite väl dumt att febernedsättande är ok men vaccin inte. Det är ju från samma Big Pharma allihop.
 
Tänk för en gångs skull på andra människor. Vaccinera dig. Rädda liv.
 
Mvh, Mika.