12/9-22 Måndag

God morgon!
 
Klockan är 06.02 och jag sitter och dricker morgonkaffet i soffan med en filt omkring mig. Här ska jag sitta hela dagen och vila min stackars mage. Igår efter middagen fick jag jätteont i magen, det kom och gick lite och sen hade jag halsbränna. Jag tror det var svampsåsen jag gjorde till middagen som fick min magkatarr Och känsliga mage att slå bakut. Jag har vaknat i natt av att jag har haft ont.  När klockan ringde hade jag inte ont men sen kom det tillbaka när jag började röra mig. Inte alls skönt och fy vad det kostar att vara hemma. Men kan inte  gå runt dubbelvikt på jobbet för magen inte mår bra. Så som sagt i dag blir det soffläge. 
 
I helgen har vi haft det super bra. I fredags så hade jag hästarna så blev en tur på både Magge och Nisse, så underbart mysigt! Lördagen spenderade jag helt ensam hemma då Simon och barnen var hos hans syster och fixa. Först på morgonen var jag och Myrica och träna och herregud så jobbigt men så kul! Sen satt jag i soffan hela dagen och kollade på tv Och käka glass. Så himla skönt och behövligt att få göra så ibland. I går var Myrica och barnen hemma hos oss och vi var ute en sväng och sedan målade barnen och vi prata. Super mysigt! 
Sen vet ni ju vad som hände efter maten och min mage slog ut. Men ner till stallet kom vi och Elvira red och var så duktig.