Magsjuka och spret

Jag har helt plötsligt så mycket tid över nu när lillan har utökat umgänge och vi står tom på jourplatsen.
 
Tisdag blev en heldag i stan. Först var jag på ett jourhemsmöte tillsammans med mina kollegor hos Vivi. Vi hade mycket att prata om och det ger så mycket våra träffar. Tänker att vi växer och stärks som grupp och enskild person då vi får höra på varandras historier och tankar.
Men vi behöver bli fler jourhem, fler som med kort varsel kan ta emot barn och ungdomar. Så är någon av mina läsare intresserad, passa på och skicka in en intresseanmälan.
 
 
Efter mötet gick jag på stan för att söka mig en ny vinterjacka. Svårt att hitta någon fin då modet gör att det är långa jackor som gäller. Passar inte på mig. Kände mig missmodig då jag åkte från stan. 
Hittade dock en stor täckjacka i herrstorlek på Lager 57 som jag tänker ha i Ammarnäs vid grillringen och på skoterturerna. Den blir min "skoteroverall".
Gav sedan Intersport på Solbacken ett försök trots att de inte hade någon jacka nere i stan. 
Jag blev så glad då jag hittade en som var precis en sådan jag hade i huvudet att jag ville ha.
 
Igår skulle jag på utvecklingssamtal på Lejonströmsskolan och då passade jag på att svänga förbi min fd jour och lämna lite kläder och glömd leksak innan det mötet.
 
 
Fint att höra hur bra det blivit för lillkille i skolan då han hamnat rätt med lagoma krav och bra personal runt honom. 
 
Idag fick jag åka ner och hämta hem honom innan lunch, låg och orkeslös var beskrivningen då de ringde. Det visade sig sen att det var magsjuka.
 
 
Minns ni att jag sa att vi köpt en ny säng? Hur som har vi både älskat den och haft lite problem.
Vi har haft hem säljaren för att Jörgen tyckte något om sin sida, men vi gjorde ingen förändring och Jörgen har blivit väldigt fäst vid sängen.
Jag har sovit dåligt och kännt av tryck mot höften och axeln...men trott att det varit jag som tjollrat och övertolkat.
Häromdagen satte jag mig på Jörgens sida och upplevde samma känsla som gjorde att vi köpte sängen. Gick över på min sida och satte mig och kände av sittbenen.
 
 
Vi har provat ligga på mellanmadrassen och bytt mellan varandra och vi båda är rörande överens om att det är fel på en madrass. Imorgon redan kommer säljaren med en ny. Bra service, bra säljare, högt förtroende och bra bemötande. Finns inget att klaga på.
 
Annat jag funderat på är om färgen på lillans overall. Jag googlade vilken overall som fått bäst i test och det var Reimas Tromssa Reimatec. Googlade vart jag skulle köpa den och tyckte att färgen var djupt cericelila. I verkligheten är den mer vinröd. Här i jämnförelse med en röd jacka och en plommonlila.
 
 
Men funktionen är det viktiga och jag orkar inte skicka tillbaka då snön är så nära. I Ammarnäsgrupper lades dessa bildert upp.
 
 
Idag köpte jag Kay Pollaks senaste bok. Jag är redan på god väg med att välja mina tankar, men tänker att jag kan bli bättre om jag läser hans bok.
 
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0