25 Oktober, tisdag…

Somnade innan 23.00 kvällen innan, hade ställt klockan på 04.30 och kände mig verkligen utvilad denna morgon när jag vaknade. Hade fått sova så gott som ostörd hela natten! 

Rörelse och styrka drygt 40 min, snabb dusch och sen egen bil till Åsarna för att ta bussen därifrån som vanligt. 

Det har regnat från och till hela dagen, ganska kraftigt när jag satt på bussen, denna morgon. Bussen hann bli försenad ca 10 min sen när den kom fram till stan.   Jag hann inte äta frukost direkt när jag kom till salongen utan jag fick lägga bottenfärgen på min första kund innan och sen kunde jag äta frukost i verkningstiden. 

Hade nästan fullbokat på förmiddagen idag och det kändes ju skönt! Efter lunch så var det och förblev det dock tomt. 

Promenad på lunchen, köpte kvarg och granola. 

A-L bad mig att massera hennes axlar lite så hon satte sig i en av kundstolarna längre bak i salongen. Jag kom dock på att vi ju har en  massagebänk i vilorummet och vi hade ändå inget att Görans vi gick dit och jag masserade både axlar och rygg på henne och sen gjorde hon lika på mig. Innan dess hade vi färgat bryn och fransar på varandra och jag fick nacken snaggad, det var 2 veckor sen sist och eksemet har blivit mycket bättre!

När jag sen efter arbetsdagen slut pkte bussen hem så såg på sista avsnittet av "Gåsmamman", säsong 6, så nu är det hela slut! 

Jag hämtade Towe och Ninni vid gympasalen när jag kom och körde hem genom byn, det hade varit öppet för 6-12 åringar denna dag och de spelade fotboll. 

Väl hemma så packade jag ur väskan, skulle bädda sängen som var obäddad och Göran knuffade ner mig och kittlades 🥰 . Kramades sen lite med Meja och vi pratade innan vi satte oss i soffan. 

Göran beställde en ny telefon till mig! Inte för att jag egentligen behövde men bindningstiden hade gått ut och de minsta barnens telefoner har börjat gjort sitt. 

Se större barnen år kvällsfika vid 20.30 tiden och sen gick de och lade sig. 

Jag och Göran värmde mat, i alla fall jag, Göran hade ätit några Nuggets i farten. Sen satte vi oss i soffan och kikade på "Gränsbevakarna" och sen "Naked attraction Norge". 

Minnah vaknade och kom tassande, hon fick lägga sig i vår säng så skulle jag bära tillbaka henne senare. Nosh kom också tassande lite senare, strax innan jag var påväg i säng. 

Har även under kvällen fått svar från en kvinna som jag skrev till tidigare idag angående massage, hon kan komma till oss på salongen tisdag och onsdag nästa vecka 🤗. 

Klockan var 23.19 när jag lade ner huvudet på kudden denna kväll för att få lite välbehövlig sömn 

(null)
Ännu en bild från promenaden några dagar tidigare 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus