Sista semesterveckan

(null)


Vad tiden går fort. Är redan innan på tredje och sista veckan här i  Åkernäs. Det har varit varierande väder med allt ifrån strålande sol till regniga dagar och kalla stormvindar. Men alla väder har sin charm och man får anpassa sej och aktivera sej efter väder och vind. Som mamma brukar säga; det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.


(null)


Jag har alltid tyckt om att följa naturen via sjön som jag går ned till minst en gång varje dag. Allra härligast är det att gå ned till bryggan på kvällen Det går inte att beskriva hur rofyllt vackert det är att guppandes på bryggan sitta och se på när solen går ned bakom grantopparna.

(null)


Sedan jag var liten och växte upp här i Åkernäs har jag tillbringat stor del av min tid ute på sjön. Då var det eka som gällde men nu har vi både båt och flotte. Båten använder vi mest till fisketurer och flotten till glidarturer. Hundarna trivs bäst på flotten och det är så trevligt att ta med matsäck och äta ute på sjön medan man glider runt på vågorna och varför inte stanna till och ta sej ett dopp. 


(null)


Det är så skönt att avslappnat få umgås med mina nära och kära. Vi har trevliga dagar med god mat och många skratt. Barnbarnen trivs här där de har stora ytor att springa runt på och sjön att doppa sej i och kunna fiska. Ikväll kommer Maria, Joakim och Aurora för att sova några nätter. Trevligt, trevligt …
Storarmsjö - bad - barnbarn - båt - flotte - flytbrygga - hund - köra - ledighet - natur - semester - sommar - turer - väder - åkernäs