2 november 2022

Nakenbads recension...

Maspalomasstranden - Playa del Ingles - Gran Canaria

Man får parkera en bra bit bort (eller ta bussen) och får gå utmed stranden, tills man kommer dit alla är nakna, vilket tar sin lilla tid. Vill man sen vara lite mer avskilt, så går man bara rakt in mot land, över sanddynerna, tills det kommer lite buskage, där man kan hitta en mer avskild plats. Dock får man räkna med att bli betraktad, i alla fall om man är tjej. Men solmöjligheten är stor, man kan välja att ligga bland folk nära havet eller mer ensamt längre in och allt det här gör detta till ett väldigt trevligt nakenbad och enda nackdelen är väl som sagt gångavståndet för att komma dit. 

3 kommentarer:

  1. Vi åker till Playa-del-ingles i februari och tänker leta upp lite nakenbad. Mas Palomas Dunas är ett av dem. Sedan ska det finnas ett mysigt, lite mindre bad som heter Playa Nudista Montaña Arena. Var du där o kommer recensera?

    SvaraRadera
  2. Tyvärr inte vart där, men ska ha det i åtake nästa gång jag åker dit... ;)

    SvaraRadera
  3. När jag var där på 90-talet med min familj och min dåvarande flickvän kunde man gå in i buskagena alldeles i början av öknen närmast Playa-del-Ingles. Vi solade nakna och blev ju lite sugna. Det var sig inte bättre än att det slutade med samlag. När vi var klara och började titta oss omkring fick vi din på en tysk (fördomar) gubbe i 50 till 60-årsåldern som stod i "sitt" buskage, tittade på oss och tillfredställde sig själv.
    Men när jag var där 2019 med min nuvarande fru, barn och en annan familj hade dom spärrat av buskagen med rep och skyltar. Det är tydligen nån sorts naturreservat nu. Jag blev lite besviken. Jag är ju själv 50 nu och det skulle vara spännande att smygtitta på nåt ungt par som blev sugna i solen....Tony

    SvaraRadera