En helg i huvudstaden

(null)
Stockholm.
I lördags åkte vi till Stockholm. Vi bodde på hotell i Solna. Det är alltid mysigt med hotell och att få äta en god hotellfrukost är verkligen lyxigt. 
Vi gick en stund inne på Mall of Scandinavia när vi kom ner. Eftersom det var så varmt ute var det inte alls mycket folk där. Så det var lätt att hålla avstånd. 

(null)
Middagen. 
Den åkte vi in till stan för att äta. Vi hade tänkt att vi till och börja med skulle kolla om det fanns bord ledigt på Koh Pangan. Det gjorde det. Vi har hört talas om den och jag hade aldrig ätit där. Det var en häftig miljö med regnskog, åska och fiskar. Maten var riktigt god. 

(null)
Tunnelbana. 
Cesar hade sett fram emot att åka tåg under jorden. Han tyckte det var spännande och att åka alla rulltrappor vid tunnelbanestationerna var minst lika spännande. 

(null)


Slottet. 
Vi gick till slottet för att hälsa på kungen men han var inte hemma. Man kunde ändå gå in och titta på hans gamla saker och prova kungens krona. 

(null)
Mr Cake.
På Östermalm har konditorn Roy Fares ett café. Vi passade på att ta en eftermiddagsfika där. Det fanns  så mycket gott och mysigt var det. 
Även Leilas General store har blivit ett måste för mig att besöka när jag är i Stockholm och även Adidas butiken var vi in på. 
I övrigt är butikerna mycket samma av det som finns hemma men ändå kul att titta runt lite. 
(null)

(null)

(null)

    Mulle Meck. 
På måndagen passade vi på att besöka en lekpark som låg i närheten av hotellet. Det var en väldigt fin Mulle Meck park med många olika och roliga saker för de små. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Kataach.
Vi avslutade helgen med att åka till Tyresö och besöka leklandet Kataach. Det var lite som Leos lekland där man både kunde leka ute och inne. Cesar lekte och busade för fullt och körde bilarna ocj hade så skoj.
Det fanns även ett litet tivoli med några karuseller som Cesar åkte. 

Det var en rolig avslutning på Stockholms trippen. Efter det vid 18.30 började vi resan hemåt.

God morgon!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback