Familjeliv födelsedag

Att fylla fyra år

(null)

(null)

I går fyllde Valentino fyra år. Dagen han varit så förväntansfull över var äntligen här! Eftersom han själv inte gillar tårta eller kakor så blev födelsedagsmorgonen paket och rullemacka med vindruvor för lilleman ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

Var en väldigt lycklig kille som direkt gav sig på att börja bygga nya legogrejerna med pappa ❤️

(null)

(null)

(null)

På eftermiddagen kom sedan tinos moster/gudmor med paket som innehöll playmobil vilket såklart var lika pipigs för då kunde de sitta och bygga tillsammans ❤️

(null)

Valentino själv gillar inte tårtor men han ville väldigt gärna baka en födelsedagstårta så det fick han såklart göra till kvällens gäster. Han var bestämd på att den skulle vara blå, smaka frukt och ha godis. Så så fick det ju bli.

(null)

(null)

Han var så duktig ❤️💙 Och hade så kul.

Sedan gissade vi vem som skulle komma först bland gästerna. Valentino gissade på Felicia, och vist fick han rätt!

(null)

Strax efter henne kom sedan mormor och morfar, Pia, morbror och kusin Leah. Det blev mycket människor, med mycket presenter. Och alla satte sig sedan och började bygga och leka med Tino.
(null)

(null)

Kan ju säga att han trivdes! Och älskade alla sina presenter!

Sedan efter lång tids väntan så skulle äntligen tårtan serveras. Valentino hade tjatat i timmar, gått till kylen ibland för att titta till den.  (null)

(null)

Han var så taggad på att visa den, och ville hjälpa till att skära upp allas bitar. Jättenöjd. Sedan blev han upprörd över att kakan var förstörd. Inte lätt att vara fyra år och inte förstå att man inte "både kan ha kakan och äta upp den".
Blev ett mindre utbrott innan han sedan kom in i lekmode igen och började ta alla sina nya leksaker till rummet som alla nu befann sig i så det kunde lekas lite till.

Blev en riktigt härlig födelsedag och Valentino hade så roligt. Var en lycklig och trött kille som gick och la sig sent på kvällen.
Och mammahjärtat gå lite i tu när det inser hur fort tiden går…
Men oj vad det också värmer när det ser hur glad han blir, av att få servera en tårta, på att få presenter som han oavsett innehåll blir så glad för, för glädjen han finner i att någon sätter sig och leker med honom. Det värmer att höra han lyckligaste skratt. 
Att bara få se han lycklig. Det är det som värmer allra mest ❤️

Tack alla som delade dagen med Valentino.