Lae - inte bara en stad på Nya Guinea

Flygkultur i bloggosfären sedan 2005

Bloggen 17 år idag

Publicerad 2022-10-10 06:30:00 i Allmänt,

Så kan man återigen konstatera att man hållit på ytterligare ett år! Ja, det här med bloggandet - idag fyller lae.blogg.se 17 år. Som traditionen numera bjuder så hör det väl till att skriva några rader för att uppmärksamma detta faktum.

Det rullar på. Försöker inte tänka på bloggeriet periodvis. Känner jag inte för det, så får det vara. Det spontana har sedan länge flyttat över till bloggens facebooksida. Ibland blir inlägg där även i omarbetad form senare bloggposter. Ett bra exempel var Swedavia säger upp Arlanda Flygsamlingar för några dagar sedan. Först en bild på facebook, sedan en lite mer text på bloggen.

När jag ser tillbaka så tycker jag att inläggen de senaste åren blivit lite "mustigare". Visserligen är de färre, men det känns som jag allt som oftast - när jag skriver - hittar ett ämne eller företeelse (ett flygplan typ) som bär. Det är kanske inte lika många gamla annonser som för några år sedan. Denna trenden har väl funnits i ett par år nu. 

Sedan, en annan trend: På senare år har jag inte samma koll på mina blogginlägg som jag hade tidigare i karriären. Det är delvis därför jag har i bakhuvudet idéen om att göra ett inlägg om tid. Hur man uppfattar och ser på tid i olika åldrar. Har redan första raden klara:

Lae, det var inte sexton år sedan som Samantha Fox hade en jättehit med "Touch Me". Det var 36!  Så vad hände med de tjugo åren däremellan?

Om någon undrar hur det går med boken, kan jag säga att inget har hänt det senaste året. Tanken finns kvar, men jag känner mig för splittrad. Eller så är mitt material också det för splittrat?

Håller man på ett år till så fyller lae.blogg.se 18 år den 10 oktober 2023. Den som har lever får se. Grattis bloggen på 17-årsdagen. Nästa år blir du myndig.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Trygve

Publicerad 2022-10-10 12:24:24

Another day older and deeper in debt...

Grattis med nok et år. Blir bloggen mer "voksen" når den når 18 neste år, eller blir den mer rampete som en tenåring..?

Svar: Haha, vuxen blir nog inte varken jag eller bloggen. Äldre, ja....
Lazerjesus

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lazerjesus

Les Aventures de lazer du Jesus

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela