Kram till dig

Välkommen till min blogg, som vill försöka få Dig och Mig att må bra (fysiskt och psykiskt). Jag som står bakom bloggen är en kvinna i mina bästa år ;), konstnärlig, analytisk, socionomutbildad och kristen med mera. Jag bor i ett västerbottenshus på landsbygden i Västerbotten, tillsammans med min karl och våra två barn samt två katter och en hönsgrupp.

Olika känslor för sommaren

Kategori: Allmänt, naturen



Nu är det verkligen sommar igen. Det är varmt, "men man ska inte klaga...!", sägs det av var och varannan, inklusive av mig.


Man kan verkligen känna olika om sommaren samt både ock. En del tycker ju att denna årstid är enbart jobbig. Andra har längtat och njuter av den. En del känner att hen BORDE njuta och trodde att den skulle kännas så skön, men när den äntligen kom blev den något av en besvikelse. För en del är det tvärtom: en känsla av en underbar sommar, trots att förväntningarna inte alls var att ha det. Någon känner sig ofrivilligt ensam. Någon annan har det mer socialt än hen önskar. För en del är sommaren verkligen både härligt och jobbig, samtidigt eller växlande. För mig är det nog det sistnämnda, men mer åt härligt, trots att jag alltid har varit mer höst- och vintermänniska än vår- och sommargillare. 

Det är som det är. Och hur det än är, kan det även delvis förändras. Och man kan hitta små guldkorn även i den jobbiga ökensanden.



Sommarkram från Mita! 




Kommentera inlägget här: