2 veckor

Nu har det gått 2 veckor sen op, igår om det ska vara exakt. Så skönt att dagarna ändå rullar på tycker jag! Varje dag läker det ju mer och mer. 

Nu kan jag gå relativt upprätt. Saknas kanske 15% sen så…🙌 Har inte alls lika ont i ryggen och är uppe mest hela dagarna. Lägger mig och vilar ibland. Kan strama lite i magen och ärret men det är ju inte så konstigt. I allafall så är stygnen borta och snittet såg så fint ut igår och kirurgen var så nöjd med resultatet. Kul att höra och hon sa att det berodde på patienten också, hehe! 😅 Tycker ändå det är lite obehagligt med snittet, men nästa dusch ska jag duscha riktigt utan gördeln och tejpa snittet efter själv. Detta är ju något jag ska göra i flera månader så bara att vänja sig. 🙄 

Men jag är så himla glad att jag gjort detta för mig själv. Var ju så rädd för främst sövningen, så hade lika gärna kunnat fega ur i sista sekund. 

Fortfarande nätterna som är värst med dålig sömn. Men men, det kommer bli bättre. Tänker på hur bra det kommer kännas sen till våren/sommaren då jag förhoppningsvis inte behöver tänka på min mage vilket jag gjort dagligen innan op.
Google Analytics Alternative