Fredagen den 21 januari.

Jadu. Den här bloggen är verkligen helt död, trots återupplivningsförsök så har den ingen puls alls. Herregud, det har nog aldrig varit så dålig uppdatering i denna lilla bloggens snart 12-åriga historia. Ber om ursäkt för detta! 

Men mitt liv är ganska händelselöst just nu och ser ganska mycket likadant ut, så det finns inte så mycket att berätta.
Jag hänger med Sam på dagarna, och nu när både RS-viruset och Corona härjar som mest så håller vi oss mest för oss själva.. Trots att tiden känns gå långsamt, så går veckorna otroligt fort. Hur nu detta går ihop. 

Vi spenderar dagarna i soffan. Vi myser, tränar, leker, kollar på tv. Varje dag tar vi alltid en långpromenad i Slottskogen med vagnen. Så det går egentligen ingen nöd på oss, men jag kan inte undgå att längta tillbaka till jobbet. Förmodligen känns allt lite roligare när det blir vår och sommar, och när Corona-skiten (förhoppningsvis) är bättre! 

Förutom att spendera dagarna med Sam så hade jag och Marre en barnfri lördag förra veckan. Det kändes kul och välbehövligt! Sam var hos sin farmor, och vi hade en helkväll med våra vänner Johan och Amanda. 
Jag och Marre började med några öl på Bar Normal innan vi mötte upp Johan och Amanda på Mestiza för middag klockan 18:00. Kvällen avslutades på Bar normal igen. Världens trevligaste ställe! 

På söndagen tog vi en frukost på Bönor & Bagels och sedan hem igen för en snabb tupplur innan Sam kom hem till oss igen :) Så mysigt att återförenas igen! 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: