Torsdagen den 28 oktober.

Hej på er! 

Vi stegade in i vecka 40 idag och fortfarande ingen bebis i sikte. Lilleman verkar ha det gott där inne i magen, haha! Jag har visserligen inte passerat vårat datum ännu, men för min del får han hemskt gärna kika ut nu nu nu. Jag har i och för sig ställt in mig på att gå över tiden, så jag får försöka ha tålamod ;)

Ni som känner mig vet ju dock att tålamod inte är något jag ritkigt är känd för att ha, så jag har redan börjat googla "förlossningsdrink" som tydligen ska kunna sätta igång allt. Vet inte om det är sanning eller myt, men kan ju vara lönt att testa. Den innehåller dock ricinolja som är kraftigt laxerande, så viktigt att välja "rätt" dag så jag inte är ute på ärenden om det skulle sätta igång.. Haha! Vi får se hur det blir med det helt enkelt :) 

Jag har varit hemma i fyra dagar nu, och försöker sysselsätta mig så gott det går. I tisdags sken solen så jag tog en promenad i Slottskogen, igår regnade det och jag lyckades ta mig ut på en promenad då också. Ungefär så ser dagarna ut, haha! Idag har jag ätit lunch med Sara på stan och nu ikväll ska jag och Marre på fotboll :) Djurgården kommer på besök, och det vill man ju inte missa.. ;) Imorgon ska jag träffa en tidigare Adecco-kollega som fick barn för ett par månader sedan. Ska bli mysigt :) 

Nu hörde Marre av sig och sa att han är påväg från jobbet. Bäst att byta om och leta fram DIF-halsduken ;) Ha en fin kväll!

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: