Torsdagen den 21 oktober.

Hej!

Nästan en vecka har gått sedan jag kikade in här senast. Inte riktigt, men nästan. Jag har hunnit lämna 20-nånting bakom mig och står nu på två stadiga i ljuva 30-nånting istället! Känns ändå jäkligt nice måste jag säga! :) 30 känns som en guldålder! Hoppas att det stämmer :) 

Mina första dagar som 30 år har dock varit allt annat än i guld om jag ska vara ärlig, haha! Jag är ett totalt vrak just nu. Herregud. Jag har konstant ont i min kropp och det känns som att lilleman har sparkat sönder mina revben. Hela min högra sida (både revben och rygg) gör så ont, konstant. Jag kan varken sova, stå eller sitta bekvämt. Det är fruktansvärt, utan att överdriva. Det känns riktigt jävla tufft nu alltså. När Marre frågar hur jag mår så gråter jag. När jag ligger ner så har jag ont och så gråter jag. Jag är så trött att jag gråter. Den ofiltrerade sanningen från en höggravid, haha! Fyfan. 

Vi gick in i vecka 39 idag och enligt apparna är lilleman i storlek som en vattenmelon, så jag förmodar att det är exakt såhär det ska kännas när man är fylld med en vattenmelon på +3 kilo i kroppen, haha! Men det viktigaste är att han mår bra, och det verkar han göra med tanke på kraften i hans rörelser, haha! <3 

Jag sitter i alla fall ombytt, sminkad och klar i tv-soffan. Redo att åka in till vårt nya kontor i stan, men väntar på att PostNord ska leverera ett paket.. 
Vi fick tillgång till vårt kontor igår och det är så himla fint! Passande nog var dessutom våra kollegor från Stockholm nere på besök, så på kvällen blev det middag på Toso. Himla trevligt! 

Istället för att sitta här och klaga så slänger jag upp lite bilder från de senaste dagarna :) 
Vi hörs igen när livet känns lite enklare. Ta hand om er och puss! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: