Torsdagen den 14 oktober.

Hej på er! 
 
Hur mår ni? Jag mår fint! Jag ska strax runda av arbetsdagen och bege mig ut på en promenad i Slottskogen, men innan allt det så kikar jag in här och säger hej :)
 
Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Det har varit en lugn vecka, både på och efter jobbet. Väldigt skönt! I tisdags var jag ledig för att gå på begravning. Väldigt fint! ♥ När Marre kom hem från jobbet senare under eftermiddagen så sken fortfarande solen, så vi tog en gemensam promenad i Slottskogen. Så underbart med solsken och krispig höstluft! Bästa som finns! Senare på kvällen fick vi besök av svärfar, och vi kollade på Sveriges match mot Grekland. Mysig kväll!
 
Även gårdagen var väldigt lugn. Jag var tillbaka som vanligt på jobbet igen, och vid lunchtid åkte jag in mot stan för att äta lunch med min kollega Lina och en ny tjej som börjar hos oss om ett par veckor. Det blev en favorit i repris, nämligen en lunch på restaurang Atelier på Hotell Pigalle. Så otroligt gott alltid! 
Efter jobbet blev det soffläge resten av kvällen för min del. Var så otroligt trött och energilös, så är glad att jag känner mig lite piggare idag så att jag orkar ta mig ut på en promenad åtminstone. Försöker annars lyssna så mycket som möjligt på kroppen nu dessa veckor, och tillåter mig en kväll eller två i soffan om jag känner för det. Känns ändå jäkligt sunt om jag får säga det :)
 
Vi traskade dessutom in i vecka 38 idag. Lilleman räknas nu som helt färdigbakad, och inte som prematur om han skulle få för sig att kika ut innan beräknat förlossningsdatum. Galen tanke! ♥ Heja oss! Jag tror dock att han lär stanna där inne ett bra tag till ;) Haha!
Jag känner dessutom att han är färdigbakad. Han tar upp all plats i magen, han stretchar och bökar runt och trycker sig neråt mot bäckenet så det ilar och spänner. Det kan vara lite obehagligt, fast samtidigt mysigt på något märkligt sätt. Älskar när han gör sig påmind därinne! ♥
 
Imorgon ska vi till barnmorskan igen på rutinbesök. Mäta magen och lyssna på lilla hjärtat. Känns dessutom så jäkla mysigt eftersom Marre får följa med denna gången :) 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: