Söndagen den 17 oktober.

Hej på er! 

Sista inlägget som 20-nånting! Imorgon kliver jag över den magiska 30-gränsen, och det känns helt fantastiskt faktiskt :) Nästkommande vecka är dessutom min sista vecka innan jag går på mammaledighet, och den är fullspäckad med roligheter! Så tiden kommer förmodligen gå väldigt snabbt :) 

Men än är det fortfarande helg! Det har varit en väldigt bra sådan :) 
I fredags jobbade Marre hemifrån för första gången på länge, så vi unnade oss en gofrukost framför Nyhetsmorgon innan vi kickade igång arbetsdagen. Så mysigt! 
Strax innan lunch hade vi tid hos barnmorskan, och det var första gången Marre fick följa med. Första och sista troligtvis, haha! 

När arbetsdagen var slut bytte jag om och tog en underbar promenad i solen i Slottskogen. Älskar verkligen hösten när det bjuds på sådant här väder! Solen sken och det var vackra färger på träden. På kvällen blev det take away till middag och en riktigt dålig skräckfilm på tv:n ;) Haha! 

I lördags blev det frukost på stan! Närmare bestämt på Brogyllen :) Därefter gjorde vi några ärenden i Nordstan innan vi åkte hem för att fixa oss inför kvällens 30+60 års födelsedagsfest! En överraskningsfest dessutom! Far och son Svedberg fyllde år, och det skulle givetvis firas! :) En mycket trevlig kväll med liveband, quiz och god mat. När klockan blev 23:00 och dansgolvet började fyllas så tackade vi för oss och åkte hemåt :) Man är inte den partyprinsessa man en gång var, om man säger så ;) Haha! 

Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon! Klockan var lång över 10:00 när Marre väckte mig. Kroppen var behov av sömn tydligen ;) Haha! Det blev en lång frukost hemma och innan vi lämnade tillbaka bilen som vi lånat från Marres pappa så provkörde vi vägen till Östra sjukhuset, haha! Nu är vi förberedda på allt ;) Nu i eftermiddag har vi spenderat ett par timmar med våra vänner Jesper och Anna i Slottskogen. Supermysigt! 

Marre är på Ullevi och kollar på fotboll, och jag sitter i soffan och slökollar på tv. Här kommer jag troligtvis sitta tills det är dags att förflytta mig till sängen, haha! 
Hoppas att ni får en fin avslutning på helgen också! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: