Söndagen den 10 oktober.

Hej på er! 

Söndagskväll är kommen och jag tänkte kika in här och säga hej medan Marre är ute på en springrunda :) Har ni haft en bra helg? 

Jag har haft en väldigt bra helg måste jag säga :) I fredags var det fredagsmys som gällde här hemma! Det blev dumplings från Beijing8 till middag och en ny dansk thrillerserie på Netflix, Kastanjemannen. Såg klart den igår, riktigt bra! :) Tips, tips! 

Igår hade vi en helt oplanerad dag och kväll framför oss! Efter en härlig sovmorgon gick vi till ett bageri i närheten och köpte färskt bröd och gjorde avokadoröra med pocherat ägg till :) Mums! Sedan åkte vi till Bauhaus i Sisjön och köpte hyllor till klädkammaren, som mer och mer börjar ta sig! Äntligen! 

Kvällen spenderades med tacos till middag, Sverigematchens andra halvlek och ovan nämnda serie :) Mysigt!

Idag har det varit desto mer på agendan! Jag hade bjudit hem hela familjen, moster, farmor och Peo för lite födelsedagsfirande! Så himla mysigt att samlas allihopa :) När alla hade åkt hemåt efter tre timmar så tog jag och Marre en långpromenad i Slottskogen. Det var strålande sol och vackra höstfärger i hela parken. Älskar sådana här höstdagar! 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: