Måndagen den 4 oktober.

Godkväll! 

Marre satte på en dokumentär om Premier League nu, så jag passar på att kika in här och säga hej. 
Hoppas ni mår bra! Jag mår fint, förutom att jag är otroligt trött. Men det känns inte som att jag behöver nämna det längre va? Samma gamla visa ;) Haha! Ska gå och lägga mig i sängen när jag publicerat detta inlägg. 

Ännu en helg är till ände. 
I fredags var jag ju ensam hemma medan Marre var i Borås och kollade fotboll. I lördags sov jag i 12 timmar (!) med uppvak för toalettbesök givetvis, men ändå! Det var välbehövligt. Så det blev en sen och lång frukost framför tv:n innan vi satte igång med dagens fix! 

Vi hade ju fått låna en slagborr från föreningen så vi har äntligen fått satt upp vår stora spegel i vardagsrummet, tv:n i vårt sovrum och en hylla i det andra sovrummet. Äntligen! :) 
På kvällen hade vi ett bokat bord på Mestiza tillsammans med våra vänner Johan och Amanda. Vi åt en magiskt god middag och avrundade kvällen med ett glas på Bar Etzy. Mycket trevlig kväll! 

Även söndagen bjöd på en sovmorgon. Efter frukost och fix plockade pappa upp oss och vi placerade oss i biosalongen. Perfekt sätt att spendera en regnig söndag! Vi såg den nya Bond-filmen, som faktiskt var väldigt bra :) Efter bion åt vi en tidig middag på Tugg. En mycket mysig söndag! 

Kvällen spenderades sedan med en film i sängen. Vi såg Suedi på Viaplay. Smålustig och värd att se, tycker jag! Så skönt att ha en tv i sovrummet igen :) Älskar att avrunda kvällen med en serie eller en film i sängen.

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: