Måndagen den 25 oktober.

Godkväll! 

Första dagen på min föräldraledighet har jag nu checkat av. Det var en speciell känsla imorse, att bara vara ledig utan att vara sjuk eller utan några som helst måsten. Vanligtvis så är man ju antingen för sjuk för att jobba eller så har man semester, och då har man en överhängande känsla av att man måste hitta på en massa saker. Nu finns det inget sådant och det är en väldigt skön känsla! 

Idag hade jag dock lite planer inplanerat. Klockan 09:00 hade jag bokat en gravidmassage deluxe i 100 minuter på Hagabadet. Helt fantastiskt! Efteråt stannade jag kvar i ett par timmar för att bada, basta och vila i deras olika vilorum. Finns knappast en bättre start på en föräldraledighet tror jag. 
När jag kom hem åt jag lunch, kollade på ett avsnitt av en serie och somnade i soffan. Jag är konstant trött numera, och jag tillåter mig själv att sova i tid och otid just nu. Sover himla dåligt på nätterna, så varje minut är värdefull :) 

Även en helg har passerat. En underbart solig helg dessutom! 
I lördags började vi dagen med en frukost på Café Zenit i Majorna och sedan tog vi en promenad till Mariaplan där vi fikade. Det var så vackert ute med sol och höstfärger på träden! Blev alldeles lycklig i kroppen :) Därefter tog vi vagnen in till stan där Marre köpte en jacka. 

På kvällen mötte vi upp brorsan och Sara på Magazzino där vi åt italienskt till middag innan kvällens musikal på Göteborgsoperan. Vi såg Kärlek skonar ingen, som är baserad på Håkans låtar :) Musiken var ju som väntat helt otrolig, medan handlingen var lite mer spretig.. Men en mycket trevlig kväll allt som allt! 

Igår gjorde jag inte många knop. Jag var ensam hemma hela dagen och kollade på You säsong 3 och bara tog det superlugnt. På kvällen lagade vi tacos och kollade på Squid game. Den är bättre än vad jag trodde faktiskt! 
Nu är Marre strax klar med sin träning så jag ska förbereda kvällens middag :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: