Fredagen den 8 oktober.

Godkväll!

En vecka är till ände, och det känns så skönt att ha en hyfsat oplanerad helg framför sig. Förutom lite födelsedagsfirande på söndag så har vi ingenting inbokat :) Skönt! 

Hela denna dagen har spenderats i en konferens med kollegorna som befinner sig i Spanien. Så avundsjuk att missa årets målresa! Men att resa till Spanien höggravid kändes inte riktigt aktuellt ;) Haha! Får ta igen det nästa år istället :) 

Påtal om jobb, det händer verkligen så himla mycket skoj hos oss just nu! Trots att jag mentalt börjar checka ut inför föräldraledigheten mer och mer så kan jag inte låta bli att längta tills jag ska få komma tillbaka igen, haha! 

Ja, vart ska jag börja?
Först och främst så har vi äntligen blivit med kontor i Göteborg! Från den 20 oktober finner ni oss i United Spaces co-workinglokaler på Östra Hamngatan inne i stan. Det känns så jäkla superkul! Jag och min kollega Lina var runt på 3 stycken visningar hos diverse kontorshotell i måndags och detta var på vår topp ett! Så glad att vi hamnade där till slut! Jag hinner få tre arbetsdagar där innan jag går på ledighet ;) Haha! Peppen är total! 

Förutom att vi blivit med kontor så har vi även anställt två nya rekryterarkollegor till oss i Göteborg! Vilket också känns så jäkla kul! Dock börjar de den 1 november, så jag hinner tyvärr sluta innan de börjar.. Men extra kul att komma tillbaka nästa höst istället :) Yaaay! 

Och slutligen, kanske det största för min del! När jag kommer tillbaka efter min mammaledighet så gör jag det i en ny roll - nämligen som chef för rekryteringsgruppen! Vi berättade nyheten för gänget idag på konferensen, så nu är det officiellt! Det känns ju otorlogt kul och spännande :) Ser verkligen fram emot en helt ny utmaning! 

Ja, det är minst sagt mycket spännande som hägrar när jag kommer tillbaka till jobbet nästa höst. Men innan dess så ska jag verkligen njuta av allt som komma skall :) Tänk att jag bara har två arbetsveckor kvar! Galet! 

Men nu är det fredag och fredagsmys, så nu får det vara nog med jobbsnack! 
Jag vaknade från en liten tupplur precis. Jag gillar egentligen inte att sova efter jobbet, men försöker klämma in en tupplur på just fredagar för att orka vara uppe lite längre på kvällen sen.. Haha! Livet som trött gravid ;) 
Nu har jag i alla fall piggnat till lite efter en dusch och nu väntar jag på att Marre ska komma hem från kvällens träning. 

Ha en fortsatt fin fredag! 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: