Tisdagen den 9 november.

Hej på er!

Dagarna flyter verkligen ihop när man är ledig och lever i någon slags märklig bubbla. Men idag är det tisdag, och inget annat!

Hoppas ni mår bra? Det gör jag! Man är i någon slags känslomässig bergochdalbana. Det har blivit så definitivt att livet verkligen har förändrats nu och att ingenting någonsin blir som det en gång var. Det är både supermysigt och så jävla superläskigt. Är livrädd att förlora mig själv i allting och bara vara en mamma. 

Försöker tänka snälla tankar, det har gått liksom 10 dagar sedan Sam kom. Självklart är det en omställning, och jag vet ju att saker och ting kommer falla mer och mer på plats allt eftersom tiden går :) Vi har dessutom haft en jäkligt kämpig natt inatt, så det är nog en hel del sömnbrist som ligger bakom dagens ångest ;) Haha! 

Men denna bloggen har alltid varit och kommer att förbli ofiltrerad, så ni får hänga med på toppar och dalar hos en nybliven mamma helt enkelt :)

Hur som helst, i och med sömnbrist deluxe och ösregn idag så har vi hållit hos hemma. Igår däremot sken solen! Efter frukost klädde vi på oss och spenderade dagen utomhus. Det blev en långpromenad in till stan där vi gjorde lite ärende, hälsade på mina kollegor, strosade runt i Trädgårdsföreningen och avslutade med en kaffe på Da Matteo :) Mysig dag! 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: