Fredagen den 19 november.

Godkväll! 

Nu har det gått över en vecka sedan sist jag kikade in här. Som jag sa så kommer inläggen bli alltmer glesa. Dels så finns inte riktigt tiden och dels så händer det faktiskt inte så jättemycket i mitt liv just nu, haha! 

Jag är liksom mamma på heltid nu, och mina dagar ser likadana ut. Mer eller mindre. 
Jag har även avverkat (och överlevt) min första vecka ensam. Marre gick ju tillbaka till jobbet i måndags, och jag har haft ångest inför det. Men allt har gått bra! Det är kämpigt emellanåt, men det är nog något man får vänja sig vid och förmodligen blir det enklare med tiden :) 

Det är fortfarande blandade känslor. Det är supermysigt att få hänga med lilleman hela dagarna och jag vet att jag är sjukt priviligerad som får möjlighet att göra det. Å andra sidan kryper det i kroppen på mig och jag kan inte låta bli att längta tillbaka till jobbet och få känna mig duktig igen. 
Dagarna numera spenderas i soffan framför en tv-serie. Eller med matning eller blöjbyten. Försöker även ta mig ut på minst en promenad varje dag. That’s it. 

Kan inte låta bli att tycka att livet känns lite ensamt just nu. Men jag vet att det kommer bli bättre inom kort :) Dels tror jag det fortfarande är en omställning som jag måste landa i och dels så har jag några vänner som också blir mammor snart, och som jag kommer kunna spendera dagarna med :) 

Men nu är det i alla fall fredag och jag ser fram emot några lediga dagar med Marre :)
Han är ute på en löparrunda, och ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och fredagsmys!

Här kommer blandade bilder från de senaste dagarna :) Sam, Sam och lite mer Sam.. Men det är ju med honom jag spenderar min tid med ;) Haha! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: