Fredagen den 3 december.

December är här och allt känns då lite extra mysigt tycker jag. Det är även fredag och ännu en vecka har snart passerat. Jag blir bättre och bättre på att vara mammaledig får jag säga ;) Haha!

Det har varit en fin vecka som började med en långpromenad med min fina vän Sandra i måndags. I tisdags hade jag Ellen, Viktoria och Frida över på lite AW :) Vi käkade pasta från Benne Pastabar, drack bubbel och de fick hälsa på Sam. Så himla kul att få presentera honom för fler och fler vänner nu :) 

Onsdagen och gårdagen var väldigt lugna. Igår sken solen och det var klarblå himmel och snön låg vit och fin på marken. Så jag klädde på oss varmt och tog en promenad i Slottskogen. Så underbart! Man älskar ju vintern när det är sådant här väder :) 
Marre var på AW med kollegorna igårkväll, så jag hängde med Sam hela kvällen.. Haha! Jag imponeras verkligen av ensamstående föräldrar. Det är fan kämpigt att vara ensam så länge med en bebis, utan avlastning.. Men vi grejade det! :) 

Idag är det som sagt fredag! I eftermiddag kommer svärmor över och passar Sam i några timmar så att jag kan gå till frisören. Ska bli så skönt att få bort utväxt och slitna toppar :) 
Ikväll blir det väldigt lugnt! Fredagsmys och På spåret. Precis vad jag är sugen på! 

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: