"Bortom grinden"-novellen färdig!

Den 8 mars skickade jag till sist in mitt bidrag till tävlingen "Bortom grinden". Jag hade troligtvis kunnat redigera den ytterligare (eller till och med i all evighet), men till sist kände jag att det fick räcka. Jag var nöjd med den och det är ändå i grund och botten det viktigaste.
 
 
Nu återstår den långa väntan på att få höra vad juryn tycker. Jag vill inte säga att jag är orolig (för om novellen inte blir antagen till mixologin har jag andra planer för den), men jag har en känsla av att jag kanske inte riktigt höll mig inom temat - som var mystik. Kanske blev det lite för mycket skräck i novellen? Nåväl, den 31 maj får jag veta svaret. Det är då förlaget kommer gå ut med vilka som har blivit antagna.
 
Egentligen hade jag tänkt att skriva ytterligare en novell till den här tävlingen. Minns du mina "sagor" som jag har skrivit, som är inspirerade från onlinespelet Setrak (som inte längre finns)? Den andra novellen som jag funderade på att skriva skulle tillhöra dessa sagor. Fast jag insåg rätt snabbt att jag i så fall skulle bli tvungen att göra research och jag behöver ju göra om Setrak-världen till min egen. Och tanken är att jag ska göra det, men inte just nu. Just nu behöver jag försöka fokusera på att skriva ett projekt i taget eller att jag i alla fall behöver strukturera upp mitt skrivande lite bättre. Men det kommer. För jag har planer även för dessa sagor. 😉