I min jakt på att hitta grejer till mitt firande av det 100 biobesöket i år, så frågade jag om hyresvärden hade något champagneglas i plast.
Inte här i huset men hemma i deras bostad fanns det. Men då kom jag på att det borde finnas i systerysters bar. Får gå dit och titta i veckan.
När jag berättade för hyresvärden med familj om mitt kommande firande så tyckte de att jag borde kontakta Radio Jönköping så de kan komma dit och göra intervju på onsdag.
Visst, det vore väl roligt men jag är lite ambivalent.
Jag har ganska så mycket som ska ordnas när jag kommer till biografen.
Utöver biljett- och popcornköp så ska jag sätta upp håret och sätta på mig diademet. Fixa till kläderna, hälla upp bubbel, champis, och ta lite roliga kort och lägga ut dem på Instagram.
Jag får komma en timma innan filmen börjar som det är ändå.
Ett par barnfilmer startar innan The Lost King, som kommer att bli biobesök nummer 100. Så personalen kanske inte kommer att ha så mycket tid att ägna sig åt mig.
Tack o lov så är höstlovet över och med det lite mindre med folk. Men jag kan ju inte räkna med att den urgulliga personalen kan hjälpa med fotograferingen. Så stativet kommer att följa med, som det ioförsig alltid gör. Vet aldrig när jag kan behöva det.
Ska jag då också prata med någon från P4 Jönköping så vet jag inte om jag kan få ordning på allt.
Då blir det lätt för mycket för min stackars hjärna och jag blir väldigt förvirrad och då finns det risk för att jag glömmer något. Något som kommer att störa mig något så vansinnigt efteråt.
Jag lägger ner mycket energi på nästa onsdags fotografering och då gäller det att jag får till det som jag tänkt.
Men det är klart, det vore ju roligt trots allt att bli intervjuad och hamna på radion. 
För tänka på det lite till.
 

Kommentera

Publiceras ej