Förlossningskurs

Sortera: Högst betygsatt


Doula Jacqueline - Stockholm Barnängsgatan, 116 48 Stockholm

Doula Jacqueline - Stockholm

8 Recensioner
Barnängsgatan, 116 48 Stockholm
  • Tjänster på plats
  • Onlinebesök
Doula by malin Kungsgatan 77, 112 27 Stockholm

Doula by malin

22 Recensioner
Kungsgatan 77, 112 27 Stockholm
Doula-tjänster i Stockholm för ett starkt födande på dina villkor omgiven av trygghet och kraft. Som Doula grundar jag mitt stöd på metoden “Föda utan Rädsla”
  • Tidsbokning krävs
Prebalans AB Springpostgränden 3A-B, 252 20 Helsingborg

Prebalans AB

14 Recensioner
Springpostgränden 3A-B, 252 20 Helsingborg
PreBALANS är en lugn oas där hela du kan andas, må bra och hitta din balans. Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig omhändertagen och sedd. I våra skön...
  • Toalett
Queertility Sälagrundsvägen 5, 311 43 Falkenberg

Queertility

9 Recensioner
Sälagrundsvägen 5, 311 43 Falkenberg
Hos Queertility får du en 100% individanpassad förberedelse för att möta dina specifika behov inför den stora dagen. Jag vet att varje förälder är unik, och därför har jag utformat min förlossningsförberedelse för att passa just dig. Oavsett om du föredrar att ses online eller hemma hos dig, är mitt mål att skapa en trygg och inkluderande miljö där du kan förbereda dig på ditt sätt.
  • Hbtq+-vänlig
  • Rullstolsanpassad parkering
BB Stockholm Förlossning Bäckenvägen 5, 182 57 Danderyd

BB Stockholm Förlossning

49 Recensioner
Bäckenvägen 5, 182 57 Danderyd
Förlossning (målpunkt Q, plan 9) Telefonnummer: 08-123 578 88 Specialistmödravård (målpunkt Q, plan 4) Telefonnummer: 08-123 570 20 Förlossningsmottagning (målpunkt Q, plan 4) Telefonnummer: 08-123 578 88, knappval 2 Rådgivning under barnets första levnadsvecka Telefonnummer: 08-123 571 73 BB Stockholm hörselscreening (Hotell Mörby, plan 4) Telefonnummer: 08-123 571 13 Hitta
  • Rullstolsanpassad ingång
  • Rullstolsanpassad parkering
  • Rullstolsanpassad toalett
  • Toalett
  • Tar emot nya patienter
Föda Trygg med Victoria Sveagatan 8, 413 14 Göteborg

Föda Trygg med Victoria

2 Recensioner
Sveagatan 8, 413 14 Göteborg
Centralt i Göteborg i Svea Friskvårds lokaler på Sveagatan 8 i Linné erbjuder Föda Trygg med Victoria behandlingar i GRAVIDBALANS AKUPUNKTUR för dig under
  • Hbtq+-vänlig
  • Trygg plats för transpersoner
  • Toalett
  • Tidsbokning krävs
  • Identifierar sig som ägt av kvinnor
  • Tar emot nya patienter
Skånemorskan Aromagården 20, 261 47 Landskrona

Skånemorskan

4 Recensioner
Aromagården 20, 261 47 Landskrona
  • Passar för barn
  • Avhämtning
  • Servering
Föda Utan Rädsla - Birth By Heart Karmstolsvägen 17 (ej kurslokal, 122 45 Enskede

Föda Utan Rädsla - Birth By Heart

0 Recensioner
Karmstolsvägen 17 (ej kurslokal, 122 45 Enskede
BBH - Birth Without Fear
  • Tidsbokning krävs
  • Onlineklasser
  • Identifierar sig som ägt av kvinnor
Hypnokurs Malmgårdsvägen 32A, 116 38 Stockholm

Hypnokurs

0 Recensioner
Malmgårdsvägen 32A, 116 38 Stockholm
Förbered dig inför din födsel tillsammans med Systrarna Britton. Sveriges mest populära ljudkurs inspirerad av hypnobirthing. Avdragsgill för friskvårdsbidrag.
  • Tidsbokning krävs
  • Onlineklasser
  • Identifierar sig som ägt av kvinnor
Utan dig AB

Utan dig AB

0 Recensioner
Vi är två änglamammor som efter att ha förlorat varsitt av våra barn beslutade oss för att starta en podcast om sorg och förluster, Utan dig. Under resans gång har vi kommit fram till att vi vill hjälpa andra i sorg, och vill då vara en central punkt i att hjälpa till med sorg och sorghantering
  • Toalett
  • Tar emot nya patienter

Rekommenderade recensioner



Jenny Bramsäter
31.10.2023
Doula by malin
Malin var ett helt fantastiskt stöd som doula, både för mig som födande och för min partner. Vi fick superbra verktyg att jobba med inför förlossningen som gjorde att vi kände oss väl förberedda. Malin lyckades vara med på förlossningen trots att det slutade med igångsättning långt innan hon ens skulle gå på jour, vilket betydde otroligt mycket för oss. Förlossningen gick superbra och jag är övertygad om att Malins stöd och förslag på ställningar medförde att förlossningen gick så snabbt som den gjorde. Vill ni ha en varm och engagerad doula är Malin för er!
Andreas Falk
26.10.2023
BB Stockholm Förlossning
Fantastisk personal! Kan varmt rekommendera att föda barn här!
fredrika wiktorin
25.10.2023
Doula by malin
Bästa Malin!Malin som doula är helt fantastisk, hon är så engagerad och ser till så att både du som mamma och partner får de bästa tänkbara förutsättningarna, innan, under och efter förlossningen.Malin gav oss trygghet, samtal, stöd och fanns alltid vid vår sida under hela graviditeten. Förlossningen kunde inte ha varit bättre. Med Malin fick vi kraft, verktyg och en enorm trygghet som gav oss den bästa förlossningen utan bedövning. Malins närvaro under förlossningen är guld värd, vi blev ett sammansvetsat team där Malin verkligen ser till så att alla i rummet får de bästa förutsättningarna och den bästa tänkbara upplevelsen. Även efter vår förlossning har Malin varit fantastisk och varit så engagerad över hur allt har gått.Får ni chansen att få Malin som doula så ta den, ni kan inte få en bättre Doula enligt oss. Malin ger hela sin kropp och själ till både dig som mamma, partner och bebis!
Linda Johansson
23.10.2023
Prebalans AB
Petra har fantastisk passion och kunskap och hon brinner för din hälsa och utveckling. Så tacksam att jag hittat denna studion!
NoiL Gileborn
22.10.2023
BB Stockholm Förlossning
Det är inte ofta jag gör recensioner men kände att det var ett måste med den upplevelsen vi fick.Personalen är himla hjälpsam o pushande o fanns alltid där för oss under förloppets gång.Vi hade en ”skräck” förlossning på karolinska för 2 år sen där personalen vid själva födandet kändes otroligt stressade o ej samspelta och dom fanns inte där för oss o glömde saker hela tiden.Men på BB stockholm var det som en dröm och det kändes hem trevligt o tryggt hela tiden!10/10 rekommenderar deras klinik för alla!Eftervården så får man en ordentlig dubbel säng så man kan sova tillsammans med partner o barn.
Katarina Lockman Frostred
17.10.2023
Prebalans AB
Fantastisk liten yogastudio mitt i Helsingborgs vackraste kvarter. Personlig, kunnig och erfaren instruktör som både ger dig en fysiskt utmanande yoga, men också håller meditationer och retreats. Dessutom Pilates och funktionell styrka. Nåt för alla. Här finns utmärkta pass både för nybörjaren och dig som tränat yoga länge.
Katarina Beckman
13.10.2023
Doula by malin
Med Malin som min doula fick jag det absolut bästa stödet såväl innan som under och efter min förlossning. Den förberedande profylaxen gav mig alla de rätta förutsättningarna och när det väl var dags för förlossningen var hennes närvaro i rummet ovärderlig. Även efter har hon varit fantastisk, jag kunde inte vara mer nöjd. Jag rekommenderar alla att ta stöd av Malin!
Jens Asp
12.10.2023
Prebalans AB
Bra studio, grym lärare!
Patrick Grandez
10.10.2023
BB Stockholm Förlossning
Jag och min tjej kunde inte ha önskat oss en bättre förlossningen. Bästa personalen som alltid var närvarande och tillmötesgående. Tack för att ni var med oss ❤️
Rebecka Wedlund
05.10.2023
Doula by malin
Jag är så glad och tacksam för Malin!! Vi träffades första gången när jag var gravid i femte månaden och jag gick från mötet och kände mig stärkt, glad och pepp på min förlossning. En fantastisk känsla! Och så fortsatte det under hela min graviditet. Hon fanns alltid där för mig när jag behövde hjälp eller svar på någon fråga. Som självstående mamma var det extra viktigt för mig med trygghet och Malin ansträngde sig verkligen för att skapa det för mig. Men kanske viktigast av allt var att vi tillsammans skapade en plan som passade mig och som gjorde att jag såg fram emot min förlossning. Väl på förlossningen blev det inte som någon av oss tänkt (såklart) men det var vi beredda på och Malin fanns där hela tiden och vi tog oss igenom det tillsammans. Jag är supernöjd med Malin och kan varmt, varmt, varmt rekommendera henne till alla som funderar på en doula!