hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Valpvakt åt underbara lilla Lexi! 🐶❤️

I lördag kväll fick jag ett meddelande från Lexis mamma/matte Johanna som frågade om jag och familjen kunde passa Lexi några timmar nästa dag, alltså i söndags, och det kunde vi såklart! 

Lexis familj släppte av henne här hemma hos oss vid halv tre och hon blev hämtad igen vid strax efter sju på kvälle. Hon var alltså här hos oss några timmar och det var otroligt mysigt att henne här. Hon är en väldigt fin, snäll och härlig valp. 

Lexi växer och blir allt större. Just nu väger hon lite drygt 12 kg och än så länge kan hon och Trisse leka och ha det jätteroligt tillsammans, och det har de verkligen! 
 
Men det kommer att komma en tid då Lexi är allt för stor och tung för att hon och Trisse ska kunna leka helt fritt och så vilt som de helst vill om de själva får bestämma. 

Anledningen till det är att Lexi blir för stor och tung och ju större hon blir desto mer ökar risken att Trisse blir skadad om de leker helt fritt och vilt.
 
Vi vill självklart inte utsätta Trisse för några risker! Men jag är helt säker på att Trisse och Lexi kommer kunna fortsätta att leka med varandra också när Lexi är ännu större och tyngre än hon är idag.
 
Om de inte själva anpassar sin lek och leker lugnt och säkert, vilket de mycket väl kan göra själva- hundar är inte dumma, så får vi tvåbenta hjälpa till att anpassa deras lek. Det kommer gå bra, oavsett! 

Vi passar väldigt gärna Lexi igen och det blir tillfälle för det. Vi tycker det var trevligt att ha henne hos oss, inte minst Trisse tyckte det var otroligt spännande och roligt! Och ju mer vi har henne hos oss desto starkare band får vi tvåbenta med Lexi. 

Förutom att Trisse och Lexi både lekte och vilade tillsammans med varandra inomhus var mamma och Lina också ute med hundarna på promenader.
 
Där på en gräsmatta gav ytterligare tillfälle för lek, till både Trisses och Lexis stora glädje! Och till min, och förhoppningsvis också till er, mina kära läsares, glädje tog Lina några bilder på hundarna när de lekte. 
 
Jag ska nu visa några bilder men jag vill först varna för att både bildernas kvalitet och skärpa inte är den allra bästa. Det är inte helt enkelt att ta bilder på två små varelser som vägrar stå still ens för en millisekund. 

Men jag är säker på att bilderna är fina ändå och jag vill tacka Lina så mycket för att hon tog bilderna och sedan skickade de till mig. Tack så mycket för det Lina. 
 
Och tack så mycket till Lexi och Trisse som ställde upp som modeller! Baserat på kortens utseende skulle jag tro att ni tyckte uppdraget som modeller var lekande lätt!  
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ja Alexi ser redan större ut än Trisse. Så det behövs nog ett vakande öga över deras lek. Så roligt att du/ ni fått en till bonusvovve. Kram till er alla🤗❤️🐶🐾❤️🐶🐾❤️💙💙💙I-M

Svar: Ja, visst gör hon! Hon väger redan nu hela fyra kg mer än Trisse och större kommer hon bli! Ja, det är jätteroligt! <333
Många stora kramar och all kärlek till dig, älskade Ing-Marie! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Tycker det va härliga bilder på dem. Man ser hur mycket de tycker om varandra på bilderna. Fullt ös!!! Ni har tur som har så mycket hundar omkring er :)

Svar: Visst är det härliga bilder! Ja, det har du helt rätt i, vi har verkligen tur som har så mycket hundar omkring oss! <3
Stor kram till dig, fina Sandra <3
Hanna Andersson

3 Johanna och Lexi
skriven :

Stort tack för att ni tog hand om Lexi!🙏😍 Hon hade det jättebra hos er.🥰 Det ska bli roligt att följa Lexi och Trisse framåt. Kram och nospussar från oss.❤️

Svar: Tack själva! Det var bara roligt att ha henne hos oss och hon är självklart välkommen igen, när som helst! Kramar och nospussar 🐶❤️❤️
Hanna Andersson