hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra höstbilder och krispig oktoberluft! 🍁

Eftersom att jag inte är ute och kan bevittna naturens förvandling mellan sommar och höst och se alla fina färger på träd och buskar har jag fått några bilder skickade till mig.

Lina tog med telefonen ut och fotograferade under en hundpromenad. Men ingen fyrbent vän fastande på bild, fokus låg helt på att få med höstfärger och träd på bilderna till mig.

Tack Lina för bilderna du tog! Jag vill såklart dela med mig av dessa bilder så att vi är flera som får njuta av höstfärgerna och naturen. Vi är många som önskar att få komma utanför dörren en liten stund.

Så nu går vi ut och tar oss en titt på hösten och andas in ordentligt med frisk krispig oktoberluft.


 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Fantastiska bilder. Jag tittar också på nätet där höstbilder läggs ut. Färgerna är otroligt fina, speciellt när solen är framme. Tack för att du bjöd på Linas fina bilder. Älskar dem.🍁🍂🍁🌾🥀❤️❤️🥰😘💙💙I-M