hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ett underbart möte med finaste Myra, Aske och matte Linda! 🐶❤️

Då min livssituation minst sagt är svår och jag alltid lider något så fruktansvärt ville min älskade syster göra se till att jag fick uppleva något positivt för er stund. Och det fick jag verkligen! 

Som ni, mina kära läsare, säkert vet vid det här laget är hundar mitt liv! Och jag har ett gäng favoritraser, en av dem är Engelsk mastiff. Jag tycker väldigt mycket om så gott som alla mastiff-raserna och den engelska är min favorit.
 
Jag har sett ett antal olika engelska mastiffs på olika utställningar men då det är en ganska, för att inte säga väldigt, ovanlig ras, har jag inte träffat någon Engelsk mastiff ännu.
 
Det är något jag alltid velat göra och något Lina bestämde sig för att det var på tiden att jag gjorde. Så hon tog kontakt med en kvinna som bor i Göteborgsområdet och i söndags träffades vi allihop, vår familj, och denna kvinnan tillsammans med hennes två helt underbara mastiffs. 

Vi träffades dock inte hemma hos oss då dessa hundar både fäller och drägglar en hel del (Lina är dessutom allergisk mot pälsdjur, inklusive hundar som fäller) utan vi träffades i Kvarteslokalen som ligger ett stenkast från vårt hus. 

Hela träffen var en hemlighet/överraskning för mig. Jag visste inget om träffen förrän samma dag och vilken typ av hund jag skulle träffa visste jag inte förrän jag rullades in i Kvarteslokalen och såg hundarna med egna ögon. Då såg jag att det var två Engelska mastiffs och jag hade inte kunnat bli gladare än jag blev! 

Mamma tog ett gäng bilder. Jag kommer nu visa några av dem! Jag har tyvärr fått världens PEM, ansträngningsutlösta försämring, efter denna aktivitet så även om jag hade velat skriva en hel roman om denna härliga träff med underbara Linda och hennes fantastiska hundar så kan jag dessvärre inte det.
 
Men här nedan kommer några bilder med lite text till! 

Här har vi finaste Myra, en mastiff tik som med sina 65 kg är ganska liten för att vara en engelsk mastiff tik. Hon är världens finaste och så snäll och trevlig och mysig! 

Här har vi Aske, som redan väger 70 kg och som inte ens är ett år ännu. Hans pappa väger 103 kg och det finns ingenting som säger att inte Aske också kommer bli så stor! 
 
Den är en väldig tur att både Myra och Aske är lika snälla, godmodiga och mysiga som de är stora! 

Dessvärre kom inte hela fina matte Linda med på bild! Här visar Aske hur fint han kan sitta på rumpan med framtassarna upp framför sig! 

Här har Aske och Sofia både lite bus och mys för sig samtidigt! 
 
Här stod jag upp någon minut innan jag gick och satte mig i rullstolen för att rullas hemåt igen. Titta så otroligt stor Aske är! Och då är han ändå bara 11 månader och kommer växa mer båda på höjd, grovlek och tyngd.
 
Så stora raser som engelsk mastiff kan växa tills de är runt tre år. För att nämna en sak kommer Askes huvud bli mycket större, det är alldeles för litet nu! 🐶❤️
 
Jag blev verkligen helt kär i både Myra och Aske och deras ägare Linda! Det var ett superfint möte och jag hoppas verkligen att jag kommer träffa dem igen! Tack så mycket till er, Linda och hundarna, för att ni ville komma till oss för en träff. Och tack så mycket Lina för att du fixade så att det blev en träff! ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Finaste Lina❤️ Hur hemskt du än mår nu så har du minnet kvar av mötet med hundarna och det Lina gjorde bara för att glädja dig. Hoppas bara att du kan återhämta dig så snart som möjligt. Kramar till er båda fina systrar.❤️🤗❤️🤗❤️🐶🐾❤️💙💙💙I-M

2 Hannas krypin
skriven :

Men så fint att din syster ordnade den träffen med de fina hundarna för dig. De är verkligen stora.

3 sandra ledin
skriven :

Men va snällt utan Lina att fixa denna träff. Så himla fint gjort.
Hundarna såg så fina ut, så man smälter inombords. Du har tur som har sådan fin syster som alltid tycks överraska dig <3

Svar: Ja, det var fantastiskt snällt, fint och bra gjort av Lina! Hon är den bästa tvillingsystern man kan tänka sig och jag är evigt glad och tacksam att jag har just henne som min tvillingsyster! <3
Eller hur! <3 Jag blev helt kär i hundarna på direkten! <3
Stor kram till dig, fina Sandra! <3
Hanna Andersson