hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackert på kyrkogården igår kväll! 🕯❤️

Igår kväll var hela familjen och Sofias mamma och morfar iväg på en utflykt till kyrkogården. Dels för att tända ljus i Minneslunden (för bland annat min och Linas älskade farmor och farfar).
 
När ljusen var tända och de stått en stund i Minneslunden och blickat ut över kyrkogården och alla ljus som var tända tog de en promenad på kyrkogården, både på den nya och den gamla delen. 

Jag fick fina bilder skickade till mig från både pappa och Sofia och här nedan kommer några av dem. 


Minneslunden, så otroligt vackert! 🕯❤️ 

En bild ut över andra delar av kyrkogården, Skogskyrkogården, som vår fina kyrkogården heter! 🕯❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Visst är det fint med alla ljus som tänds. Men här hade vi regn hela dagen så ljusen slocknade. Hann få se lite från minneslunden där min pappa ligger. Jag tände min lykta och ett ljus här hemma för alla saknade i mitt liv. Fina bilder som vanligt från dig. Kramar min älskade vän.❤️🤗🐶❤️💙💙💙I-M

Svar: Ja, det är såå fint, verkligen vackert! <333 Det är fint att tända ljus och lyktor hemma också, väldigt fint och betydelsefullt!
Ja, det tycker jag med!
Massa kramar och kärlek till dig, älskade Ing-Marie! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Va vackert!!! Tänk att kyrkogårdar kan va så vackert med ljus. Vi var inte till kyrkogården då de mina är begravda i annan stad och N’s i annat land. Men saknade att gå dit.

Svar: Jag förstår att du saknade att gå dit! Det gör jag med! Var på kyrkogården ofta ”förr i tiden”, men det är många år sen nu. Saknar det såå mycket! Tur jag får bilder skickade till mig från kyrkogården när de andra har varit där!
Stora kramar till dig, finaste Sandra! <3
Ps det betyder såå mycket för mig att du läser samt kommenterar! Tack! <3
Hanna Andersson