hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

💜🧡 PĂ„ bara nĂ„gra dagar har jag fĂ„tt inte bara en, utan tvĂ„ vackra blommor! 🧡💜

Ja, precis sÄ som det stÄr i detta blogginlÀggets titel Àr det! Jag har pÄ kort tid, pÄ bara nÄgra dagar, fÄtt tvÄ stycken superfina blommor. Det har gjort mig vÀldigt glad, sÄklart, jag Àlskar ju blommor! 

Den första blomman, som Àr en bukett med vÀldigt vackra rosor, fick jag i mÄndags av en vÀninna till mamma. Och den andra blomman, som Àr en superfin lilarosa orkidé i en fin, ljusrosa kruka, fick jag i tisdags av min moster och hennes familj. 
 

Visst Àr de vackra! De har en vÀldigt fin och lite speciell fÀrg, de Àr bÄde gula och orangea. Och trots att det Àr nÄgra dagar sedan jag fick rosorna stÄr de sig, de Àr fortfarande lika fina som nÀr jag fick dem i början pÄ denna veckan. 
 
 
De finns tvÄ fÀrger pÄ orkidéer som jag tycker Àr extra fina. Den ena Àr vit. Och den andra Àr den hÀr fÀrgen, lilarosa. Det Àr en vÀldigt vacker fÀrg och orkidéer Àr en vÀldigt vacker blomma. 
 
Jag vill avsluta detta, dagens, blogginlĂ€gg med att tacka sĂ„ hemskt mycket för de fina blommorna jag fick i veckan! Tack sĂ„ mycket till mammas vĂ€ninna och tack sĂ„ mycket till min Ă€lskade moster och hennes familj. Tack sĂ„ mycket! 🧡💜
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Oj vilka vackra blommor du har fĂ„tt. De orangea Ă€r helt fantastiska, och jag Ă€lskar orkidĂ©er. De stĂ„r sĂ„ lĂ€nge ocksĂ„. Du Ă€r sĂ„ vĂ€l vĂ€rd alla blommor i vĂ€rlden min Ă€lskade vĂ€n.💐đŸŒč💐đŸŒč💐Älskar digâ€ïžâ€ïžđŸ¶â€ïžâ€ïžđŸ’™đŸ’™đŸ’™I-M