hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag är, för en gång skull, nöjd med en bild på mig själv! 🤓💙

Den bilden jag använde i gårdagens blogginlägg är en bild på mig, och Trisse som sitter i mitt knä, och det är, för en gång skul, en bild på mig själv som jag är nöjd med. 

Jag tycker inte om att vara med på kort och jag tycker verkligen INTE att jag blir bra, eller ens okej, på kort. Jag har känt på detta viset sedan jag var barn och det är väldigt sällan jag är nöjd med en bild på mig själv. 

Men bilden på Trisse och mig som användes i inlägget som publicerades igår är en bild jag är nöjd med. Mer än så, till och med, jag tycker det är en fin bild. 
 
Här har vi bilden i fråga! Bilden togs 2017 av min kära mamma! Det var den 12/5, tolfte maj, alltså ME-dagen. Den internationella ME- och Fibromyalg-dagen. Jag ville klä mig helt i blått och ta ett kort som jag kunde anvä på bloggen, till de inlägg jag skrev som handlade om ME-dagen. 💙💙💙

Mamma var så snäll, som hon alltid är, som hjälpte mig att byta om från nattlinne till dessa blåa kläder. Mina favoritkläder och favoritparet skor. Trisse fick en blå sjal om halsen för att vara blå han också.
 
Mamma tog bilden och jag blev lyckligtvis nöjd med bilden och den kunde därför användas till bloggen och vara med i blogginlägg som hade med ME att göra. Bland annat vet jag att jag har använt just denna bild till ett blogginlägg som heter Be Blue for ME, som jag har publicerat flera år i rad. 

Tack så mycket, älskade mamma för att du hjälpte mig att ta på denna fina, blåa outfit som du sedan tog en jättefin bild på. Och tack så mycket älskade lille Trisse pojken för att du ville vara med på bilden med en blå sjal om din fina, lilla kropp. Tack! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Har alltid tyckt att du är så fin på just den här bilden. Den är verkligen lyckad. Men du är alltid fin på bilderna som du lägger ut. Min fina vän och ME-d kämpe. Älskar dig för evigt.💖🐶💖👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💙💙💙I-M

Svar: Tack så mycket, älskade Ing-Marie! Det betyder mycket att du skriver dessa fina ord till mig. Stort tack för det. <333 Vi fortsätter att kämpa vidare tillsammans, MEdkämpar som vi ju är! <333
Jag älskar dig så mycket, nu och för alltid, finaste du! <333 <333
Hanna Andersson