söndag 14 augusti 2022

En varm och solig helg

Vilken helg! I fredags var vi i Ängelholm, Ola med familj var på besök och det var dags för den traditionsenliga grillkvällen. Allt var supergott och vi hade en väldigt mysig kväll i Klitterbyn. 

Lördagen började med handling och sedan kom farmor, farfar och Minea för fika och melodikryss. Axel var väldigt pepp och hade talat om för ungefär halva ICA att "Aea (Minea) äta bulleeeee!", haha. Sötnos. Sedan kom mormor och morfar på besök! Vi åt lunch på Olsons skafferi, gick en runda på stan och sen lekte Axel med dem hemma. Jonas avvek någonstans mitt i för att gå på fotboll, så när mormor och morfar åkt satt vi på balkongen, pratade om dagen (eller, jag försökte men Axel ville mest prata om bussarna som åkte förbi) och väntade in honom. En väldigt nöjd liten pojke gick sedan och la sig med pappa och somnade på ca 10 minuter.

Idag har vi storhandlat, tvättat och mest myst hemma. Efter lunch drog Jonas och Axel iväg på en cykeltur och köpte glass medan jag gick till gymmet. Tveksamt om jag vann den men det var svalt och nästintill tomt där så jag fick till ett riktigt bra pass.

Aaah. Efter en rätt rörig vecka på jobbet var det här en välbehövlig helg. Det är lite väl tunt att bara vara två i tjänst men imorgon kommer en person tillbaka så det blir förhoppningsvis lite lättare. Dock har fakturorna gått ut nu så jag anar att debiteringstelefonen kommer ringa oavbrutet under morgonens telefontid...

Mums!

Även leksakerna behöver svalka sig i värmen.

Axel och mormor-bus.

Mamma skämmer bort mig!

"Titta busseeeeeeen!"

Kolla in mina bästisar! Älskar ihjäl mig.

Inga kommentarer: