lördag 2 juli 2022

Midsommarafton

 

Vi började med en utflykt till Fredriksdal. Axel var helnöjd med att få åka buss! Samtidigt var det lite läskigt så att hålla i pappa var nödvändigt.

Axel tittade smått ovilligt på grisarna, eller, han ville klättra på staketet istället för att bli buren och när han inte fick det var det inte kul längre. Så vi gick vidare till Lillarydsgården.


Stor favorit som vanligt! Sen åkte vi hem, åt sillunch (fast bara en av tre åt sill) och medan Axel sov satt jag och Jonas på balkongen och läste.

När han vaknade blev det fika i form av fromagetårta! Mitt livs första egenbakade tårta, vacker blev den inte men den smakade inte dumt. Sedan tog vi det bara lugnt hemma och till middag grillade vi på balkongen.




Efter middagen var vi sedan ute en stund till, spelade fotboll och promenerade lite innan läggdags för Axel. Bilden i trädet? Jag och Sofie tog liknande när vi tramsade oss i en park i Milano. Då var Axel en några millimeter stor hemlighet i min mage, nu stod han nedanför och skulle också klättra upp.

Fantastiskt mysig midsommar 💗


Inga kommentarer: