Kloka ord från Anna Hallén

Godmorgon!
Jag ville verkligen skriva några rader men kände bloggtorkan komma krypandes. Orden kommer inte till mig idag. Men så gick jag ut på Anna Halléns facebooksida och kände starkt att jag ville dela en av hennes texter med dig.Tänkvärda ord kring vad vi väljer att fokusera på, vad får ta vår tid och kanske en del saker bara är rent slöseri av tid. Jag upplever faktiskt att jag har vissa saker som enbart stjäl tid från mig och stjäl tid från vad som i slutändan betyder något.
"Tänk vad mycket tid vi människor har över.
Så många som har så mycket fritid att de behöver fylla upp sina dagar på sociala medier.
Så mycket tid över att precis allt måste diskuteras. Minsta lilla detalj. Att vi människor har så evinnerligt mycket ledig fritid att var liten detalj där vi tycker lite olika ska generera en diskussion som upptar en massa tid. Tid som vi väljer bort från promenader, familj, vänner och nöjen.
Tänk om vi i stället Ibland bara noterade ett tips, en detalj en kommentar. Passar det inte så går man vidare i sitt liv. Passar det och man vill sprida lite glädje så tackar man för tipset.
Vi människor har alldeles för gott om tid.
Och tyvärr lägger många all denna fritid på saker som inte genererar skratt, värme och omtanke. Många har till och med så mycket tid över att de frivilligt väljer diskussioner som inte leder någon vart och bara skapar dålig stämning.
Att välja bort negativitet gällande bagateller borde fler öva på.
Jag önskar jag hade så mycket tid över att jag kunde slösa bort den. Då hade jag valt att promenera mer, gå fler utbildningar och uppleva mer nya saker."

Ett hett tips är att följa henne på Facebook, så många sunda värderingar och klokskaper. Jag lär mig alltid något nytt och får chansen att reflektera kring mig och mitt liv. 

Kommentera här: