Himmel och helvete

(null)
Kristus i färgsprak 🍁🍂🍁🍂🍁

Torsdag i Hovsjö 💝 Möte och admin på fm. Bla skickade jag ett mail till tillverkaren av vår fina vepa "Himmel och helvete" och frågade lite. Av de 130 cm rapport har en del försvunnit i fåll och kanal.

(null)

Efter lunch började våra besökare droppa in och den vackra vepan är verkligen nåt att prata om med änglatuttar, en enhörning och fjärtande drakar. Vi hittar nåt nytt hela tiden och har olika tolkningar av olika figurer. Och mitt i samtalet ringde verksamhetschefen upp som svar på mitt mail och ville förklara på bred värmländska om hur de väver rapporterna efter varandra och om fleckera som valt att klöppa vepan så Adam och Eva kom i centrum… ja men kära nån, hur kan man förklara och låta seriös? Jag hävdade att vi hade själva djävulen i centrum och hur en försvunnen ängels tuttar hängde över kanalen. Vi skrattade gott och han bad att få en bild vilken jag mailade omgående. Veckans gapskratt 😅

Vi möblerade om lite inne i kyrkan oxå. För två veckor sen började det brinna i en kvinnas hår då hon försökte få plats för sitt ljus i ljusbäraren🕯 Nu finns det plats att gå runt om. Det är aldrig tråkigt på mitt jobb.

(null) 

Inte så mycket folk på gudstjänsten idag med en tänkvärd predikan om familj. Vad är familj? Är det mamma-pappa-barn eller hur kan det se ut? Vad definierar familj?

(null)

Åkte hem en halvtimme tidigare men fick ta ett akut samtal när jag kom hem så arbetstiden gick jämnt ut. Jag tog ut hundarna i allt det färggranna och maken kom hem med två bitar smörgåstårta. Jösses vad vi är trötta!

🍁 Tack för en underbar härlig dag 🍂









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0