Dop-Lördag

Vaknade efter en gruvlig mardröm. Den innehöll allt som inte får hända när man ska sjunga på dop. Det saknades stolar att sitta på, man skickade ut gäster, musikern tyckte inte att jag skulle sjunga då det fanns betalda proffs i lokalen och sen tyckte hon att jag skulle köra en standup från ett blad hon kom med istället. Sen upptäckte jag att jag glömt noterna hemma och skulle kopiera musikerns, men kopiatorn på andra våningen var ur funktion då de höll på att renovera… och då upptäckte jag att jag var klädd i makens arbetskläder fulla av byggdamm. Nu skulle dopet börja och jag vaknade med ett ryck.

Jag kan lova att jag dubbelkollade både kläder och noter innan jag åkte. Övningen gick bra, musikern är en ängel och hon var så uppmuntrande. Mellan övningen och skarpt läge hostade jag nästan konstant men i skarpt läge funkade det igen.

Det blev ett jättefint dop. Prästen förklarade hela tiden varför vi läste det bibelstycket eller bad den bönen. Vilken undervisning! 

(null)

(null)

(null)
Välsignelse 

(null)
Storebror häller upp vattnet 

(null)
Nydöpt 💦 

(null)
Mamma och storebror hänger upp dopfisken

(null)

(null)

(null)

Innan vi gick fick vi ta foto och skriva en hälsning i dopbarnets bok 📖 

(null)

Åkte hem och tog ut hundarna. Maken och våra båda yngsta har kört t/r Jönköping för att köpa en bil till "minstingen" 🚗💨 Hon ska övningsköra med brorsan och hade ingen bra bil att göra det i, men nu är det fixat. Själv hänger jag vid "Morden i Midsomer" 🔪🩸


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0