Halvledig måndag

Lite jobb blev det på fm och em, men i stort höll jag min lediga måndag. Den låg kvar som ledig efter intensivhelgen i ikonmålning som inte blev av och jag lät det vara så. Dels hade jag bokat en sångövning i Tullinge kyrka och dels skulle jag möta en kompis, hade tänkt träffa ännu en vän men jag har inte orkat ta kontakt. Så när min inbokade väninna blev sjuk lät jag bli ytterligare sociala kontakter.

Vaknade vid åtta imorse men gick inte upp förrän två timmar senare. Hundarna sov djupt. Träffade en av områdets jägare på vovvenaden och snackade lite jakt. De hade fällt femton hjortar så här långt och en av mina kursare brukar jaga med honom. Kursaren hade klarat uppskjutningarna och väntade nu på sin vapenlicens. Jätteroligt att höra. Och det är verkligen kul att förstå språket.

Sen åkte jag på sångövningen.

(null)
Tullinge kyrka ligger så vackert

(null)

Övningen gick bättre än förväntat. Ingen rethosta även om rösten brast lite nu och då, men mest kändes det bara så roligt. Det är en av mina gamla arbetskamrater från Vantör, och som numera jobbar i Tullinge som ska spela och det var ett väldigt roligt återseende 💖 Hoppas jag ska vara lugn och inte så jättenervös på lördag så ska det nog gå bra. Jag sjöng på storebrorsans dop för 3,5 år sen och det borde inte kunna gå sämre, men sånt vet man aldrig. Oddsen är iallafall lite bättre, då var jag dunderförkyld och ett par dagar senare låg jag inlagd för bukspottkörtelinflammation 🤒 Nu är gallblåsan borta så det lär jag inte råka ut för men det finns ju stämbandsinflammatiom tex. Och covid 😅

Stannade kvar en stund uppe vid kyrkan och njöt av utsikten över Tullingesjön. Den är nog vacker i alla väder.

(null)

Sen åkte jag hem och tog ut hundarna. Lagade fläskfilé nuggets med rårivna morötter. Maken gick över till grannen och hjälpte honom med nåt, jag la mig vid Tvn efter disken. 

Vill bara äta och sova. Är det höströtthet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0