Allhelgona

Drömde konstigt inatt igen. Kunde inte gå längs stigen på bergssidan men jag kunde hänga i grenar och på det sättet typ svinga mig fram. Benen fungerade inte och stigen var så smal att den på vissa ställen inte fanns. Men armarna funkade och det var rätt häftigt att hänga där, men sen skulle jag ta mig ner…Sen hade jag tuggat sönder min bettskena. Den var inte längre hård utan bitarna var söndertuggade till gelé 🤔 Aja, väckarklockan ringde så jag slapp eländet ⏰

Tillbaka i verkligheten fick jag ännu en fantastisk dag, denna gång med fantastiska arbetskamrater - alla helgons dag i Tveta kyrka. Fem miniandakter, en minnesgudstjänst, samtal och några svängar på kyrkogården.

(null)

(null)
Min son, sonson och yngsta dotter kom förbi

(null)
Tveta kyrka

(null)

(null)
Gravkapellet var vackert pyntat

(null)
Kyrkogårdsförvaltningen bjöd på kaffe och sålde grillad korv 🌭 

(null)
Ljusbäraren 
 
Kl 19,00 stängde vi och åkte hem. Köpte mat på chopchop och för första gången hade de blandar ihop beställningarna och glömt mitt ris. Körde inte tillbaka (2 mil enkel) men tänker påtala misstaget nästa gång.

Är galet trött. Tror jag går och lägger mig nu så får maken berätta vem mördaren är imorgonbitti istället (Morden i Midsomer)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0