Bullbak

 
Just när jag ska baka bulla så tycker jag extra mycket om mitt stora kök. 
Kan kavlva ut hela degen på 1 liter samtidigt om jag vill, men brukar dela upp den i 2 delar. 
Nu gjorde jag bullar på en hel liter mjölk. Helt laktosfri och äggfri.
Bakade även på dinkelmjöl istället för vanligt mjöl då dinkel ska vara snällare när man 
är känslig för gluten. Så istället för att pensla bullarna i ägg penslade jag dom med mjölk.
 
Alla tyckte om bullarna och de smakade som vanligt. 
Denna gång blev det både vanilj, kardemumma samt kanelbullar.
Så nu är frysen uppfylld igen med bulla iallafall.
Fikabrödet börjar sina rejält. 
Men vilken tur då att man snart kan dra igång julbaket. =) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fjarilkarin.blogg.se

Här kommer du att få följa min och mina döttrars vardag. Anges inget annat är det jag som är fotograf och alla bilder är mina, copyright.

RSS 2.0