Telefonmöte........

.....var det så dags för idag, angående den motsträviga axeln.
I väntan på detta (14.00) har vi fått titta på ösregnet mestadels hela dagen, men nu verkar det ljusna (lagom till kaffet....). Det regnade såpass att vi valde att inta Ingas middagsmeny vid köksbordet, istället för att riskera bli plaskvåta, den korta promenaden på altanen till glashuset.
Efter att ha lyssnat på en massa "mumbo-jumbo"(även kallad regeringsförklaringen) från riksdagen, pallrade jag mig ur bingen och startade dagen, trots det deprimerande regnandet.
Hjälpte Inga lite på traven, med att riva morötter till ugnsfalun vi sen fick serverad.
Tidigare i veckan installerade jag en app (för första gången.....ever) "Mitt videomöte" hette den och nu var det skarpt läge att logga in. Fick väl vänta 7-8 minuter över utsatt tid, men sen dök det upp en överläkare (i Halmstad) på telefonskärmen och allt funkade som det skulle .......med tekniken iallafall.
Dock kunde han meddela (och visa mig på skärmen) att vänstra axelkulan är utsliten, men ingen fara att anstränga armen/axeln så mycket som möjligt och då jag inte har vilovärk tyckte han att operation var för tidigt att ta till. Ja nu vet jag iallafall, slut med gissningarna och sålänge gammal tant inte har ont (när hon vilar.....)  får hon väl stå ut med det dådå............
Nu skiner solen efter allt regn och för en stund sen kom ett meddelande på telefonen att våra pass är klara att hämta.....i Skövde. Får bli nästa vecka och nu satte maken igång kaffebryggaren.
......och då försvann solen igen, men den mjuka pepparkakan från frysen smakade bra till kaffet.
 
Fint väder vid frukost........
 
Ugnsfalun är serverad.........
 
......och titta hackspetten har hittat in i mat-buren till slut......igen.
 
Mjuk pepparkaka till kaffet..........
 
Kan det vara en bofinkshona.....?
 
Växer fortfarande lite i växthuset....både gurkor, tomater och sallad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0